konec AC Sparta Praha – 1.FC Slovácko
4:0
(2:0)
Komentuje: Tomáš Kučera
 
90
Žlutá karta pro tým AC Sparta Praha (Martin Minčev).
 
89
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta dává ještě čtvrtou branku. Přetažený centr na zadní tyči zachytil Daněk, který jej odcentroval na druhou tyč, situaci zachraňoval Höjer, který šajtlí našel v pokutovém území ve druhé vlně ADAMA KARABCE, jenž zakončil přesně k levé tyči.
 
77
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Michal Kadlec, přichází Patrik Šimko.
 
77
Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Filip Panák, přichází Casper Höjer.
 
77
Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází David Pavelka, přichází Adam Karabec.
 
77
Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Daniel Kaštánek.
 
77
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Ondřej Mihálik, přichází Filip Vecheta.
 
77
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Patrik Brandner.
 
71
Martin Vitík reagoval na přetažený centr zleva a hlavou balon tlačil na zadní tyč, Kohút ještě před brankovou čárou balon odkopl.
 
69
Sadílek našel hlavu střídajícího Minčeva, která v těžké pozici poslal míč na bránu Nguyena, gólman Slovácka si připsal úspěšný zákrok.
 
66
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Daniel Holzer, přichází Merchas Doski.
 
66
Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Lukáš Haraslín, přichází Martin Minčev.
 
65
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta si počkala na svoji příležitost a ta přichází. Kuchta svedl souboj s hráčem Slovácka, balon propadl k Pavelkovi, který byl zcela volný a krásně podél vápna našel LUKÁŠE HARASLÍNA, který překonal přesouvajícího se Nguyena.
 
48
Kalabiška centroval na na hranici vápna, Sörensen balon odhlavičkoval k Mihálikovi, jenž si jej zpracoval a vystřelil, brankář Kovář balon vyrazil na roh.
 
47
Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Tomáš Čvančara, přichází Kryštof Daněk.
 
46
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Vladislav Ljovin, přichází Michal Kohút.
 
42
Letenský celek byl blízko třetí brance. Po centru Mejdra hlavičkoval v pokutovém území osamocený Pavelka a orazítkoval břevno, slovácký brankář se za pokusem domácího kapitána jen ohlédnul.
 
34
Jednoduchá akce Sparty, zase byl v akci jeden z útočníků domácího celku a to tedy Kuchta, který prověřil polovysokou střelou brankáře Slovácka.
 
30
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta vede už o dvě branky. Po kombinaci v záložní řadě Jaroslav Zelený našel TOMÁŠE ČVANČARU mezi stopery, domácí forvard dostal míč do běhu, obránce Kadlec jej v pokutovém území sice pokryl, ale nedokázal jej odzbrojit natolik, aby ČVANČARA nevystřelil, ba naopak bývalý hráč Jablonce zakončil na přední tyč a přesně. Michal Kadlec ještě vyčinil brankáři Nguyenovi, že více nevyběhl a nezmenšil střelecký úhel.
 
17
Holzer centroval míč na přední tyč, Sparta balon odvrátila, hosté jej nadále drželi v moci a vypracovali si šanci. Po centru se nedomluvil brankář Kovář se svým spoluhráčem v obraně, balon se odrazil ke Stanislavu Hofmannovi, který byl blízko vyrovnávající brance.
 
14
Michal Tomič je prvním potrestaným hráčem Slovácka, který zastavil nedovoleně unikajícího Haraslína.
 
9
Sparta právě vstřelila branku!
Nedáš – dostaneš platí v dnešním utkání. Po tutovce Slovácka míč rozehrál Kovář, dlouhý míč šel na Haraslína, který vyhrál hlavičkový souboj s Daníčkem, obrana Slovácka si nepohlídala nabíhajícího LUKÁŠE SADÍLKA, který prostřelil vybíhajícího brankáře Nguyena. Bývalý hráč Slovácka vstřelenou branku neslaví.
 
9
Slovácko si vypracovalo první velkou šanci. Sparta zapomněla na Hofmanna, kterému adresoval centr Kalabiška, hostující hráč pálil z první k přední tyči, brankář Kovář zasahuje.