konec AC Sparta Praha – 1.FC Slovácko
4:0
(2:0)
Komentuje: Tomáš Kučera
 
89
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta dává ještě čtvrtou branku. Přetažený centr na zadní tyči zachytil Daněk, který jej odcentroval na druhou tyč, situaci zachraňoval Höjer, který šajtlí našel v pokutovém území ve druhé vlně ADAMA KARABCE, jenž zakončil přesně k levé tyči.
 
65
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta si počkala na svoji příležitost a ta přichází. Kuchta svedl souboj s hráčem Slovácka, balon propadl k Pavelkovi, který byl zcela volný a krásně podél vápna našel LUKÁŠE HARASLÍNA, který překonal přesouvajícího se Nguyena.
 
30
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta vede už o dvě branky. Po kombinaci v záložní řadě Jaroslav Zelený našel TOMÁŠE ČVANČARU mezi stopery, domácí forvard dostal míč do běhu, obránce Kadlec jej v pokutovém území sice pokryl, ale nedokázal jej odzbrojit natolik, aby ČVANČARA nevystřelil, ba naopak bývalý hráč Jablonce zakončil na přední tyč a přesně. Michal Kadlec ještě vyčinil brankáři Nguyenovi, že více nevyběhl a nezmenšil střelecký úhel.
 
9
Sparta právě vstřelila branku!
Nedáš – dostaneš platí v dnešním utkání. Po tutovce Slovácka míč rozehrál Kovář, dlouhý míč šel na Haraslína, který vyhrál hlavičkový souboj s Daníčkem, obrana Slovácka si nepohlídala nabíhajícího LUKÁŠE SADÍLKA, který prostřelil vybíhajícího brankáře Nguyena. Bývalý hráč Slovácka vstřelenou branku neslaví.