konec FC Zbrojovka Brno – FC Slovan Liberec
3:0
(0:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
90+3
Ještě velká šance domácích v závěru. Po akci střídajících hráčů dostal míč do vápna Matejov, dal pod sebe na Blechu, jenže jeho pokus srazil obránce na poslední chvíli na roh!
 
90
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
ze hřiště odchází Jan Hladík, přichází Róbert Matejov,
ze hřiště odchází Jakub Řezníček, přichází Josef Divíšek.
 
85
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
ze hřiště odchází Michal Ševčík, přichází Lukáš Rogožan,
ze hřiště odchází Wale Musa Alli, přichází Filip Blecha.
 
80
Ševčíkův faul zastavil akci Liberce a tu další žlutá karta dnešního klání.
 
78
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
ze hřiště odchází Jiří Texl, přichází Ondřej Pachlopník.
 
77
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Mick Van Buren, přichází Marios Purzitidis,
ze hřiště odchází Jan Mikula, přichází Karol Mészáros.
 
72
Brno právě vstřelilo branku! Už je to o tři branky a domácí jsou blízko k výhře. Opět zafungovala osvědčená spolupráce na ose Ševčík – Řezníček, když mladý záložník domácích krásným obloučkem za obranu nastartoval JAKUBA ŘEZNÍČKA, který v úniku přeblokoval brankáře a konečně se dočkal v sezóně domácího gólu. Celkově se trefil už podesáté v ročníku a jde do čela tabulky střelců – 3:0.
 
70
Hosté nakonec vybojovali roh, z něj ale nic nepřišlo. Naopak opačným směrem pádil do brejku Alli a byl zcela jasně stáhnut k zemi Kozákem, který dostává žlutou kartu.
 
67
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Denis Višinský, přichází Matyáš Kozák.
 
61
Další brejk domácích a míč se dostal k Ševčíkovi, po jehož přihrávce centroval Souček na hlavu Řezníčka, jemuž moc nechybělo, aby se konečně dočkal první letošní ligové branky v domácím prostředí.
 
59
Brno právě vstřelilo branku! Domácí vedou už o dvě branky! Nejprve po centru Alliho zakončoval ve vápně Řezníček, jenže netrefil ideálně a poslal míč do náruče Vliegena. Ten chtěl rychle rozehrát a dal míč nakrátko spoluhráči, kterého ale čistě oloupil Souček a MICHAL ŠEVČÍK do naprosto dezorientované obrany poslal míč do úplně prázdné branky – 2:0.
 
58
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Michael Rabušic, přichází Imad Rondić,
ze hřiště odchází Matěj Valenta, přichází Christian Frýdek.
 
51
Brno právě vstřelilo branku! Domácí se ujímají vedení a Srbská propuká nadšením. Po centru Ševčíka z rohového kopu vznikl ve vápně obrovský závar. Hlavica promáchl, ale míč se dostal doleva k Hladíkovi, který jej okamžitě poslal zpět do ohně. JAKUB ŠURAL napoprvé napálil ve změti těl jen obránce, ale napodruhé už propálil blok a dočkal se své druhé ligové branky v kariéře – 1:0!
 
45
Žlutá karta pro tým FC Zbrojovka Brno (Filip Souček).
 
45
Velké vzrušení přinesl na konci první půle centr Višinského, na který si naběhl Preisler a ve velké šanci hlavičkoval vedle. Vzrušení ale nakonec zbytečné, už sám Višinský byl v ofsajdu.
 
39
Obrovská šance Liberce! Mick Van Buren dostal krásnou kolmici do úniku, kde ale naprosto prováhal zakončení, Hlavica jej doběhl a špičkou kopačky zablokoval jeho pokus o lobnutí Berkovce.
 
23
Velká šance ale opět přišla. Po pasu Texla přetlačil Alli Červa a ve vápně nasadil jesličky Gebre Selassiemu, načež prudce vypálil, ovšem téměř dokonalou ránu zastavilo břevno!
 
11
Úvodní tutovka také pro hosty! Mick Van Buren dostal míč do běhu a šel sám na Berkovce. Granečný jej ale nakonec doběhl a snížil mu zakončení, nizozemský útočník nakonec vyběhnuvšího gólmana domácích nepřehodil, a ten tak zapsal důležitý zákrok.
 
10
Opět zajímavá možnost Brna! Ševčík si za vápnem pustil míč do běhu a z dálky vyslal hodně ostrou ránu, kterou Vliegen dokázal vyboxovat!
 
9
První velká šance a v ní domácí! Ti ze své první kloudnější akce málem otevřeli skóre, když se po levé straně protáhl Alli, odstavil si soupeře a míč posadil na hlavu Řezníčka, jehož pokus se otřel o břevno!