konec FC Zbrojovka Brno – FC Slovan Liberec
3:0
(0:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
72
Brno právě vstřelilo branku! Už je to o tři branky a domácí jsou blízko k výhře. Opět zafungovala osvědčená spolupráce na ose Ševčík – Řezníček, když mladý záložník domácích krásným obloučkem za obranu nastartoval JAKUBA ŘEZNÍČKA, který v úniku přeblokoval brankáře a konečně se dočkal v sezóně domácího gólu. Celkově se trefil už podesáté v ročníku a jde do čela tabulky střelců – 3:0.
 
59
Brno právě vstřelilo branku! Domácí vedou už o dvě branky! Nejprve po centru Alliho zakončoval ve vápně Řezníček, jenže netrefil ideálně a poslal míč do náruče Vliegena. Ten chtěl rychle rozehrát a dal míč nakrátko spoluhráči, kterého ale čistě oloupil Souček a MICHAL ŠEVČÍK do naprosto dezorientované obrany poslal míč do úplně prázdné branky – 2:0.
 
51
Brno právě vstřelilo branku! Domácí se ujímají vedení a Srbská propuká nadšením. Po centru Ševčíka z rohového kopu vznikl ve vápně obrovský závar. Hlavica promáchl, ale míč se dostal doleva k Hladíkovi, který jej okamžitě poslal zpět do ohně. JAKUB ŠURAL napoprvé napálil ve změti těl jen obránce, ale napodruhé už propálil blok a dočkal se své druhé ligové branky v kariéře – 1:0!