konec FK Mladá Boleslav – SK Sigma Olomouc
2:2
(1:1)
Komentuje: Jáchym Tůma
 
85
Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Mladá Boleslav v 85. minutě vyrovnává na 2:2! EWERTON, který nebyl skoro celý druhý poločas vidět, si navedl míč do středu hřiště a parádní pumelicí do šibenice nedal Stoppenovi šanci.
 
73
Olomouc právě vstřelila branku! Sigma se podruhé v zápase dostává do vedení! Olomouc nějakou dobu kombinovala kolem šestnáctky Mladé Boleslavi a po přiťuknutí Růska se k míči dostal MOJMÍR CHYTIL. Ten si ho posunul na pravačku a nechytatelnou střelou k tyči nedal Šedovi šanci.
 
41
Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Jako bych to přivolal, Mladá Boleslav srovnává na 1:1! Ladra si z levé strany naváděl míč na střelu, ale ve vápně ho předložil Ewertonovi. Ten se zbavil svého strážce a poté s přispěním teče bránícího VÁCLAVA JEMELKY překonal Stoppena. Olomoucký brankář neměl šanci zareagovat.
 
19
Olomouc právě vstřelila branku!
Hosté se v devatenácté minutě ujímají vedení! Chytil si na levé straně udělal prostor a poté poslal míč do nebezpečného prostoru, kde se nacházel ONDŘEJ ZMRZLÝ. Ten nebyl dostatečně bráněn, a proto mu nedělalo problém poslat balon za Šedova záda.