konec FC Viktoria Plzeň – 1.FC Slovácko
3:1
(2:1)
Komentuje: Jakub Štěrba
 
88
Naopak Viktoria vyrazila do rychlého brejku do otevřené obrany. Tomáš Chorý dokázal míč dostat přes dva hráče na volného Milana Havla, který si šikovně ještě zasekl balon, poté ale technicky mířil vedle pravé tyče.
 
82
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jhon Mosquera, přichází Luděk Pernica.
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jean-David Beauguel, přichází Libor Holík.
 
77
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Rigino Cicilia, přichází Filip Vecheta.
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Václav Jurečka, přichází Michal Kohút.
 
76
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Sýkora, přichází Jan Kopic.
 
75
Plzeň právě vstřelila branku!
A i Viktoria pokutový kop proměňuje. Brankář Filip Nguyen sice vystihl směr střely, leč JEAN-DAVID BEAUGUEL přišpendlil svou střelu hodně blízko k pravé tyči a gólman Slovácka byl bezmocný. Francouzský útočník vstřelil svou patnáctou branku v sezóně, čím se osamostatňuje na vedoucí příčce v tabulce střelců.
 
74
Tomáš Chorý byl podražen v pokutovém území Daníčkem a i domácí Viktoria si v dnešním zápase kopne penaltu.
 
68
Jindřich Staněk opět naplno ukázal, proč v této sezóně chytá i v reprezentačním dresu. Petr Reinberk si udělal prostor v pokutovém území, na penaltě měl před sebou již jen domácího brankáře, jenomže ten ho fantastickým zákrokem dokázal vychytat.
 
61
Jean-David Beauguel si připravoval míč na střelu, leč z hranice vápna se nakonec neodhodlal, míč naopak připravil ještě lépe postavenému Janu Sýkorovi, jehož ránu musel vytěsnit mimo tři tyče brankář Filip Nguyen.
 
60
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Aleš Čermák, přichází Tomáš Chorý.
 
46
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Michal Tomič, přichází Jan Kalabiška.
 
45
Hlavní rozhodčí nad rámec prvního poločasu nastaví pět minut.
 
43
A hned z toho byla obrovská šance pro Jhona Mosqueru, který se zjevil sám před brankářem. Proti němu se kolumbijskému hráči povedla i klička, nicméně místo prázdné brány domácí hráč trefil jen obránce Slovácka. Branka by ovšem nakonec stejně neplatila, jelikož na poslední chvíli pomezní rozhodčí zvedl praporek nad hlavu.
 
35
Plzeň právě vstřelila branku!
Viktoria si bere zpět ztracené vedení a potřebovala k tomu jen necelých šest minut. Mosquera hodil rychlý aut do vápna na Beauguela, ten si s grácií poradil s Hofmannem a jeho pozlacenou přihrávku uklidil do brány JAN SÝKORA, který si zpravil chuť po předchozí situaci a podruhé v zápase posílá Viktorii do vedení.
 
31
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Daniel Holzer.
 
30
Vyrovnaný stav ovšem mohl trvat jen necelou jednu minutu. Jhon Mosquera se fantasticky uvolnil na levé straně, poté našel ve vápně Aleše Čermáka, jenž ale mířil těsně vedle.
 
29
Slovácko právě vstřelilo branku!
A hosté touto situací nepohrdli a vyrovnávají na 1:1. Míč si na značku pokutového puntíku postavil RIGINO CICILIA, který poslal Staňka na pravou stranu, aby záhy míč poslal na opačnou stranu. Začínáme tak znovu opět od nuly.
 
29
Penalta pro Slovácko.
 
28
Tak pozor. V pokutovém území Slovácka zůstával ležet po kontaktu Čermáka Lukáš Sadílek, nicméně hra pokračovala. Nyní už ovšem hlavní rozhodčí Klíma hru přerušil a běží k monitoru se na celou situaci podívat.
 
15
Radim Řezník skvělým napadáním získal míč na své kopačky, rychlou přihrávkou oslovil ve středu pole Aleše Čermáka, jenž udělal dva rychlé kroky, následně domácí záložník vystřelil, avšak trefil jen prostor, kde byl připraven se svým zákrokem Nguyen.
 
13
Milan Petržela hodil dlouhý aut na Jurečku, leč ten byl dobře bráněn domácí obranou. Nicméně Petržela vybojoval míč zpět, fantastickou kličkou na středu se zbavil domácích hráčů, aby záhy vyslal do úniku právě Václava Jurečku, ten ovšem tváří v tvář Staňkovi neuspěl.
 
8
Nicméně ne na delší časový úsek, jelikož hosté se rychle vrátili a opět kopali rohový kop. Tentokrát byl centr daleko přesnější a po hlavičce na zadní tyči musel vytáhnout Jindřich Staněk fantastický zákrok.
 
5
Plzeň právě vstřelila branku!
Viktoria Plzeň jde v zápase již v páté minutě do vedení. Domácí dostali k dispozici výhodu v podobě zajímavé standardní situace, Kalvach naservíroval parádní balon na hlavu JEANA-DAVIDA BEAUGUELA, který dokázal překonat brankáře Nguyena.