konec FC Viktoria Plzeň – 1.FC Slovácko
3:1
(2:1)
Komentuje: Jakub Štěrba
 
75
Plzeň právě vstřelila branku!
A i Viktoria pokutový kop proměňuje. Brankář Filip Nguyen sice vystihl směr střely, leč JEAN-DAVID BEAUGUEL přišpendlil svou střelu hodně blízko k pravé tyči a gólman Slovácka byl bezmocný. Francouzský útočník vstřelil svou patnáctou branku v sezóně, čím se osamostatňuje na vedoucí příčce v tabulce střelců.
 
35
Plzeň právě vstřelila branku!
Viktoria si bere zpět ztracené vedení a potřebovala k tomu jen necelých šest minut. Mosquera hodil rychlý aut do vápna na Beauguela, ten si s grácií poradil s Hofmannem a jeho pozlacenou přihrávku uklidil do brány JAN SÝKORA, který si zpravil chuť po předchozí situaci a podruhé v zápase posílá Viktorii do vedení.
 
29
Slovácko právě vstřelilo branku!
A hosté touto situací nepohrdli a vyrovnávají na 1:1. Míč si na značku pokutového puntíku postavil RIGINO CICILIA, který poslal Staňka na pravou stranu, aby záhy míč poslal na opačnou stranu. Začínáme tak znovu opět od nuly.
 
5
Plzeň právě vstřelila branku!
Viktoria Plzeň jde v zápase již v páté minutě do vedení. Domácí dostali k dispozici výhodu v podobě zajímavé standardní situace, Kalvach naservíroval parádní balon na hlavu JEANA-DAVIDA BEAUGUELA, který dokázal překonat brankáře Nguyena.