konec MFK Karviná – FK Pardubice
3:2
(1:1)
Komentuje: Igor Mainka
 
90+6
Žlutou kartu obdržel také trenér Páník.
 
90+5
Bartošák tvrdě fauloval na útočné polovině a i on dohraje zápas se žlutou kartou.
 
90+2
Po faulu na Bartošáka protestoval pardubický kapitán Jeřábek a uviděl žlutou kartu.
 
90
Marešův centr do pokutového území domácí obrana odvrátila a rozjela rychlou akci, která skončila faulem na Zorvana. Fauloval Mareš a i on se musí smířit s podmíněným trestem v podobě žluté karty.
 
89
Střelec gólu Durosinmi uviděl žlutou kartu za faul u postranní čáry.
 
88
Trenér Novotný poslal na trávník Mareše, který nahradil Patráka.
 
87
Karviná právě vstřelila branku!
Slezané jdou do vedení! Qose našel na přední tyči hlavu nabíhajícího RAFIA DUROSINMIHO, který hlavou usměrnil balón do levé části brány – 3:2!
 
87
Zajímavou střelou z levé strany se prezentoval Čmelík, jeho pokus lehce nad trávníkem vyrazil brankář Markovič vedle brány!
 
85
Trenér Krejčí protestoval po faulu na Papadopulose a uviděl od rozhodčího Radiny žlutou kartu.
 
82
Šance střídá šanci! Mikuš vlétl z levé strany až k penaltovému bodu, vystřelil, ale jeho střelu jeden z bránících hráčů srazil na roh.
 
81
Další dobrá šance Pardubic, zpětná přihrávka Solila z levé strany našla Patráka, ale míč po jeho teči prolétl jen kousek vedle pravé tyče.
 
80
Pojezný se rozběhl od středové čáry z levé strany až do pokutového území, po cestě si vyměnil míč s Hufem a následně vystřelil po zemi na bránu, brankář Bajza míč nohama vyrazil mimo branku.
 
76
Patrák našel centrem na levou stranu Matějku, který zkoušel zakončit z voleje, ale střelu poslal o zem do míst, kde byl gólman Bajza.
 
75
Pardubičtí trenéři reagují na vyrovnávací gól střídáním. Útočníka Černého nahradil Matějka.
 
70
Karviná právě vstřelila branku!
Ve Slezsku je vyrovnáno! Centr Marka Túlia našel na zadní tyči PETRA BUCHTU, jeho první střelu vyrazil brankář Markovič pouze před sebe, na dorážku stejného hráče už byl krátký – 2:2!
 
68
Poslední střídání na straně Karviné. Do hry zamířil Čmelík, místo na lavičce zaujal krajní obránce Šehić.
 
67
Trenérské duo Novotný – Krejčí se rozhodlo vystřídat, Rezka nahradil Huf.
 
66
Dlouhý míč propadl před šestnáctku k Bartošákovi, který se mezi dvěma bránícími hráči odhodlal ke střele, ale prudkou ránu poslal vedle levé tyče.
 
62
Durosinmi prošel po pravé straně kolem Čiháka, následně vyslal krásnou přihrávku na hranici vápna, odkud vypálil Túlio. Brankář Markovič předvedl vynikající zákrok a střelu vyrazil vedle brány!
 
58
Na trávníku zůstal ležet obránce Dramé, který po ošetření opouští trávník na nosítkách. Jeho místo zaujme Stropek. Další změnou na karvinské straně byla výměna Qoseho za Ndiayeho.
 
56
Pardubice právě vstřelily branku!
A s Karvinou to nevypadá vůbec dobře! Pardubice zatlačily svého soupeře, Červovu střelu zpoza šestnáctky ještě bránící hráči zablokovali, k míči se dostal Jeřábek, nacentroval balón z levé strany do zadní části šestnáctky, kde se do míče opřel LUKÁŠ ČERV a poslal Východočechy do vedení 2:1!
 
48
Dramé přišel o míč ve středu pole a musel faulovat soupeře, který by zamířil na karvinskou branku. Od rozhodčího Radiny uviděl žlutou kartu.
 
46
Karvinský trenér udělal o přestávce dvě změny, V šatně zůstali Siňavskij a Jursa, místo nich přišli Durosinmi a Túlio.
 
41
Rezek našel od rohového praporku na přední tyči Černého, který z otočky vystřelil vedle brány!
 
35
Za faul ve středu pole inkasoval žlutou kartu domácí Tomáš Jursa. Karvinský záložník vložil nohu do Červova odkopu.
 
34
Karviná je v problémech! Další šanci zahodil Černý, který z bezprostřední blízkosti nastřelil karvinského brankáře!
 
33
Zajímavá příležitost Pardubic! Přízemní centr Patráka z levé strany vyrazil brankář Bajza před Černým pouze k Solilovi, který zkusil dorážet, ale karvinský gólman i tuto střelu dokázal zlikvidovat.
 
26
Zajímavá akce Pardubic! Patrák dostal čas a prostor pro průnik středem, zpoza šestnáctky se rozhodl vypálit a brankář Bajza vytáhl nepříjemnou střelu letící do horní poloviny brány nad břevno.
 
14
Bartošák rozehrál rohový kop na přední tyč, kam si naběhl od branky Papadopulos a hlavou usměrnil míč těsně nad břevno!
 
4
Pardubice právě vstřelily branku!
Rychlá odpověď východočeského celku! Červení zakombinovali s míčem před šestnáctkou, Čihák přihrávkou na levou stranu vysunul PAVLA ČERNÉHO, který střelou ke vzdálenější tyči vyrovnal na 1:1!
 
3
Karviná právě vstřelila branku!
Domácí jdou do vedení! Z levé strany odcentroval do pokutového území Bartošák, na centr si ve vápně naběhl MICHAL PAPADOPULOS a míč hlavičkoval do prázdné brány, neboť brankář Markovič vyběhl až za karivnského útočníka a na míč si nesáhl – 1:0!