konec MFK Karviná – FK Pardubice
3:2
(1:1)
Komentuje: Igor Mainka
 
87
Karviná právě vstřelila branku!
Slezané jdou do vedení! Qose našel na přední tyči hlavu nabíhajícího RAFIA DUROSINMIHO, který hlavou usměrnil balón do levé části brány – 3:2!
 
70
Karviná právě vstřelila branku!
Ve Slezsku je vyrovnáno! Centr Marka Túlia našel na zadní tyči PETRA BUCHTU, jeho první střelu vyrazil brankář Markovič pouze před sebe, na dorážku stejného hráče už byl krátký – 2:2!
 
56
Pardubice právě vstřelily branku!
A s Karvinou to nevypadá vůbec dobře! Pardubice zatlačily svého soupeře, Červovu střelu zpoza šestnáctky ještě bránící hráči zablokovali, k míči se dostal Jeřábek, nacentroval balón z levé strany do zadní části šestnáctky, kde se do míče opřel LUKÁŠ ČERV a poslal Východočechy do vedení 2:1!
 
4
Pardubice právě vstřelily branku!
Rychlá odpověď východočeského celku! Červení zakombinovali s míčem před šestnáctkou, Čihák přihrávkou na levou stranu vysunul PAVLA ČERNÉHO, který střelou ke vzdálenější tyči vyrovnal na 1:1!
 
3
Karviná právě vstřelila branku!
Domácí jdou do vedení! Z levé strany odcentroval do pokutového území Bartošák, na centr si ve vápně naběhl MICHAL PAPADOPULOS a míč hlavičkoval do prázdné brány, neboť brankář Markovič vyběhl až za karivnského útočníka a na míč si nesáhl – 1:0!