konec FK Pardubice – FK Jablonec
1:1
(0:1)
Komentuje: David Klier
 
86
Tomáš Malínský (FK Jablonec) šel do souboje s Janem Jeřábkem úplně zbytečně loktem napřed a po zásluze za to dostává žlutou kartu.
 
85
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Silný, přichází Jakub Považanec.
 
83
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Jakub Rezek, přichází Lukáš Matějka.
 
82
Se žlutými kartami se nyní na domácí straně roztrhl pytel. Tentokrát ji viděl David Huf (FK Pardubice) poté, co podkopl unikajícího Malínského.
 
80
Zbytečná ztráta domácích u svého pokutového území a následující nebezpečí musel zažehnat Cadu (FK Pardubice). Ten skluzem fauloval Kratochvíla a i on dostává žlutou kartu.
 
75
Michal Černák sotva přišel na hřiště a už byl na zemi. Skluzem ho totiž trefil Kamil Vacek (FK Pardubice), který vidí žlutou kartu.
 
74
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Václav Pilař, přichází Michal Černák.
 
67
Domácí mohli jít do vedení! Vojtěch Patrák skvělým centrem z pravé strany našel hlavu Davida Hufa a ten málem podruhé skóroval, tentokrát ho ale famózním zákrokem vychytal Jan Hanuš!
 
49
Pardubice právě vstřelily branku!
Skvělý vstup Pardubic do druhého poločasu a je vyrovnáno! Cadu brzkým centrem našel přesně hlavu DAVIDA HUFA, jehož zakončení hlavou skončilo u tyče branky Jana Hanuše! Asistence: Cadu.
 
46
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Emil Tischler, přichází Vojtěch Patrák.
 
45+1
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Pavel Černý, přichází David Huf.
 
43
Obrovská šance Pardubic! Cadu rozehrál volný přímý kop od postranní čáry. Na centr si naskočil Filip Čihák, jehož hlavička skončila na břevně!
 
36
Jablonec právě vstřelil branku!
Hosté udeřili z protiútoku po rohovém kopu soupeře a dostávají se do vedení! TOMÁŠ MALÍNSKÝ se dostal k míči, který letěl za obranou linii soupeře. Dostal se přes Dominika Kostku, následně obešel i brankáře a s mírnou dávkou štěstí dostal balón do sítě!
 
19
K exekuci se postavil Michal Surzyn a nebyl daleko gólu! Rozhodl se pro střelu na vzdálenější tyč, Jakub Markovič skvěle vytáhl míč na roh!
 
18
Další skluz domácího hráče už je potrestán žlutou kartou, kterou viděl Filip Čihák (FK Pardubice). Jablonec bude mít k dispozici volný kop ze zajímavé pozice.