konec FK Jablonec – FC Viktoria Plzeň
0:0
(0:0)
Komentuje: Ondřej Belák
 
90+1
Faul Mateje Trusy (PLZ) na útočné polovině byl nejen oceněn žlutou kartou, ale ještě pořádně rozdmýchal emoce mezi oběma trenéry, kteří na sebe dlouho pokřikovali mezi střídačkami.
 
89
Zpoza pravého okraje pokutového území vzal na sebe rozehrávku Lukáš Kalvach, jehož hezký centr našel Jeana-Davida Beauguela na malém vápně. Plzeňského kanonýra to ale možná trošku překvapilo a hlavička se mu nepovedla!
 
85
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Eduardo Santos, přichází Luděk Pernica.
 
83
Rozhodčí nechal plynout hru po hraničním zákroku Viktorie a zpoza šestnáctky vyslal hezký pokus Eduardo Santos. Jan Hanuš vyrazil míč na roh!
 
79
Viktoria se hnala do zajímavého protiútoku. Dominik Pleštil (JAB) přistrčil Mosqueru a za svůj faul si prohlédl žlutou kartu.
 
76
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Michal Černák, přichází David Nykrín.
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází Dominik Pleštil.
 
69
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Kopic, přichází Matej Trusa.
 
68
Jan Silný (JAB) z pravého křídla vlétl do pokutového území. Přesně přihrát se mu nepodařilo a ještě fauloval Hejdu, za což inkasuje žlutou kartu.
 
65
Jakub Považanec hezkou přihrávkou vysunul Jana Silného, který z pravé strany přihrál pod sebe. Michal Černák si míč zpracoval a v pokutovém území se s ním proti přesile pohotově otočil. Škoda pro Jablonec, že následná střela mířila příliš vysoko!
 
61
Jean-David Beauguel hezky prostrčil míč do pokutového území na nově příchozího Tomáše Chorého, který se do balonu opřel pravačkou a trefil bližší tyč! Odražený míč Chorý okamžitě vracel hlavou zpátky před bránu, do bezpečí ho odehrál David Štěpánek.
 
58
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Sýkora, přichází Tomáš Chorý.
 
45+1
Na šanci si Plzeň počkala až na konec prvního poločasu, ale stála za to! Pavel Bucha se objevil úplně sám před brankářem a střílel prudce levačkou. Jan Hanuš proti Buchovi skvěle vystoupil, zmenšil střelecký úhel a ránu vyrazil na roh!
 
38
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jakub Martinec, přichází David Štěpánek.
 
11
Ostrý centr Michala Surzyna od rohového praporku našel hlavu Jaroslava Zeleného, jehož prudké zakončení vytáhl z prostoru u tyče pohotový Jindřich Staněk! Míč ještě z úhlu vracel před bránu Tomáš Hübschman, Plzeň si s vypětím všech sil poradila.