konec FC Slovan Liberec – FC Fastav Zlín
4:3
(1:2)
Komentuje: Dominik Jakubec
 
88
Obročník zezadu zastavil před vápnem pronikajícího Bartolomeu a Zlín tak bude mít dobrou šanci vyrovnat!
 
84
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Štěpán Koreš, přichází Robert Bartolomeu.
 
83
A málem z toho byl další gól! Míč se odrazil k Michalu Obročníkovi, který svou slabší nohou okamžitě z první pálil, ale těsně minul branku.
 
81
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Lukáš Holík, přichází Antonín Fantiš.
 
80
80. David HOVORKA - 4:3
 
80
Liberec právě vstřelil branku!
To je neuvěřitelné! Po rohovém kopu doputoval míč na hlavu DAVIDA HOVORKY a ten hlavičkoval přesně k tyči!
 
77
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Matěj Pulkrab, přichází Michael Rabušic.
 
75
75. David HOVORKA - 3:3
 
75
Liberec právě vstřelil branku!
Přestřelka stále nekončí! DAVID HOVORKA se po rohovém kopu uvnitř pokutového území dostal k balonu a nekompromisní ranou potřetí srovnává!
 
75
Vůch za hranicí vápna dobře uvolnit Breiteho a ten okamžitě levačkou vypálil, jeho pokus ale Holý dokázal vyrazit nad branku.
 
74
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Zdeněk Folprecht, přichází Michal Obročník.
 
69
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Herolind Shala, přichází Ondřej Machuča.
 
68
68. Vukadin VUKADINOVIČ - 2:3
 
68
Zlín právě vstřelil branku!
Je vůbec potřeba tu akci znovu popisovat? VUKADIN VUKADINOVIČ zůstal ve vápně zcela osamocen, po rychlém průniku hostujícího týmu dostal přesný pas a dokázal propálit bezmocného Tomáše Koubka. Velmi podobný gól těm dosavadním dvěma v podání Zlína.
 
61
61. Matěj PULKRAB - 2:2
 
61
Liberec právě vstřelil branku!
Obléhání hostující branky neslo ovoce. Lukáš Bartošák nasměroval do vápna dobrý centr, který přistál na hlavě MATĚJE PULKRABA a ten přesnou hlavičkou opět srovnává skóre.
 
59
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Marko Jordan, přichází Róbert Matějov.
 
43
43. Bakoš zamířil mimo tři tyče
 
41
Vukadinovič individuálně obešel Bartošáka a nabíhal osamocen z pravé strany do vápna. Stříleným centrem se ještě snažil hledat jednoho z nabíhajících spoluhráčů, Koubek se však dokázal pro míč natáhnout a šanci překazit!
 
39
39. Jordanova šance
 
39
Opakovaný příběh. Hovorka s Breitem zbytečně ztratili míč a opět tu byl kontr Zlína. Míč se dostal až k Jordanovi, který stál úplně sám před Koubkem, domácí gólman ale vytáhl vynikající zákrok a drží Slovan ve hře!
 
37
Liberečtí mají v obraně velké díry! Tentokrát šli Jordan s Vukadinovičem na jediného obránce, Pokorný však dokázal střílenou přihrávku prvního zmíněného hráče Zlína odvrátit na roh.
 
36
Za ostrý skluz na polovině hřiště vidí Herolind Shala žlutou kartu.
 
29
29. Marko JORDAN - 1:2
 
29
Zlín právě vstřelil branku!
To už tu jednou dnes bylo! Liberec je sice aktivnější, také druhý protiútok však Zlín přetavil v branku! Koreš se ocitl sám před brankářem a pálil, míč se odrazil od tyče k MARKU JORDANOVI a ten se zblízka snad ani mýlit nemohl.
 
25
25. Matěj PULKRAB - 1:1
 
25
Liberec právě vstřelil branku!
Tentokrát to ale byla parádní akce! A to hlavně v podání MATĚJE PULKRABA. Z levé strany pronikl po individuálním sólu do vápna a střelou na bližší tyč vyrovnává skóre.
 
23
Bakoš byl na polovině hřiště zasažen Tomášem Hájkem do hlavy a zlínský obránce vidí za tento souboj žlutou kartu.
 
22
22. Vůchova šance
 
22
To byla obrovská šance! Vladimír Coufal poslal skvělý pas skrze vápno a Egon Vůch stál takřka před prázdnou brankou, svou střelou pravou nohou však o několik metrů minul! Po míči se ještě natahoval Bartošák, míč však nedokázal usměrnit do sítě.
 
14
14. Shala před vápnem střílí vedle
 
5
5. Tomáš POZNAR - 0:1
 
5
Zlín právě vstřelil branku!
Tak to je ale pro domácí pořádná studená sprcha! Zatím byli aktivnější, Zlín však z první větší šance skóruje! Po nepřesné rozehrávce rozjeli hosté rychlý kontr, Marko Jordan vyslal kolmým pasem kupředu MATĚJE POZNARA a ten nedal střelou k tyči Koubkovi šanci zasáhnout.
 
4
První zajímavější příležitost Slovanu! Před Coufalem se otevřel prostor, pravý bek tedy vyslal do vápna přízemní centr, který našel kopačku Matěje Pulkraba. Jeho pokusu ale chyběla razance, Holý ho tak bez větších potíží chytil.