konec FC Slovan Liberec – FC Fastav Zlín
4:3
(1:2)
Komentuje: Dominik Jakubec
 
80
Liberec právě vstřelil branku!
To je neuvěřitelné! Po rohovém kopu doputoval míč na hlavu DAVIDA HOVORKY a ten hlavičkoval přesně k tyči!
 
75
Liberec právě vstřelil branku!
Přestřelka stále nekončí! DAVID HOVORKA se po rohovém kopu uvnitř pokutového území dostal k balonu a nekompromisní ranou potřetí srovnává!
 
68
Zlín právě vstřelil branku!
Je vůbec potřeba tu akci znovu popisovat? VUKADIN VUKADINOVIČ zůstal ve vápně zcela osamocen, po rychlém průniku hostujícího týmu dostal přesný pas a dokázal propálit bezmocného Tomáše Koubka. Velmi podobný gól těm dosavadním dvěma v podání Zlína.
 
61
Liberec právě vstřelil branku!
Obléhání hostující branky neslo ovoce. Lukáš Bartošák nasměroval do vápna dobrý centr, který přistál na hlavě MATĚJE PULKRABA a ten přesnou hlavičkou opět srovnává skóre.
 
29
Zlín právě vstřelil branku!
To už tu jednou dnes bylo! Liberec je sice aktivnější, také druhý protiútok však Zlín přetavil v branku! Koreš se ocitl sám před brankářem a pálil, míč se odrazil od tyče k MARKU JORDANOVI a ten se zblízka snad ani mýlit nemohl.
 
25
Liberec právě vstřelil branku!
Tentokrát to ale byla parádní akce! A to hlavně v podání MATĚJE PULKRABA. Z levé strany pronikl po individuálním sólu do vápna a střelou na bližší tyč vyrovnává skóre.
 
5
Zlín právě vstřelil branku!
Tak to je ale pro domácí pořádná studená sprcha! Zatím byli aktivnější, Zlín však z první větší šance skóruje! Po nepřesné rozehrávce rozjeli hosté rychlý kontr, Marko Jordan vyslal kolmým pasem kupředu MATĚJE POZNARA a ten nedal střelou k tyči Koubkovi šanci zasáhnout.