konec AC Sparta Praha – SK Slavia Praha
3:1
(0:1)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
87
Jan Bořil zblízka zablokoval domácí rozehrávku přímého volného kopu a je sedmým žlutě napomenutým slávistou v dnešním derby.
 
75
Žluté karty dostali Levan Kenia a Martin Frýdek.
 
63
Emoce začínají na Letné proudit naplno, dalším žlutým hříšníkem je Jablonský, jenž do hry vhodil druhý míč v době probíhající rychlé sparťanské akce podél postranní čáry.
 
58
Rozhodčí Kocourek emotivní situaci ohodnotil žlutou kartou pro Martina Latku, Deli tak může být velmi rád, že sudí si nevšimli jeho počínání, neboť hostující obránce už má žlutou kartu na svém kontě.
 
40
Štohanzl sestřelil pronikajícího Šurala, stává se dalším fotbalistou se žlutou výstrahou a sparťané budou mít k dispozici standardní situaci v podobě, tzv. "zkráceného rohu".
 
35
Další rychlou souhru Letenských přibrzdil nedovoleným zákrokem na Lafatu Simon Deli, ovšem sparťané ještě mohli akci dohrát v signalizované výhodě a Dočkal z dvaceti metrů namířil přízemní ránu vedle slávistické branky. Deli je posléze napomenut žlutou kartou v ruce sudího Kocourka.
 
13
Rozhodčí Kocourek ukazuje, že pro karty dnes nebude chodit daleko. Tu první žlutou inkasuje Josef Hušbauer za svůj zákrok na Costu.