konec FK Mladá Boleslav – FC Baník Ostrava
3:0
(1:0)
Komentuje: Vojtěch Tůma
 
86
86. Aleš ČERMÁK - 3:0
 
86
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Dámy a pánové, je rozhodnuto! Baník vrhl všechny své zbylé síly směrem vpřed a nechal pořádnou mezeru v obraně, čehož využil Klobása, který nádhernou uličkou vyslal kupředu ALEŠE ČERMÁKA a ten svůj samostatný únik s přehledem zakončil přízemní střelou ke vzdálenější tyči!
 
85
Jak domácí, tak hostující příznivci uznale tleskají, ze hřiště totiž odchází hrdina dnešního mače Milan Baroš, kterého na hrotu útoku na posledních pár minutek vystřídá Stanislav Klobása.
 
83
83. Nebyli by to fanoušci Baníku, kdyby nevyvedli nějakou lumpárnu.
 
82
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Dan Ožvolda, přichází Carlos de Azevedo.
 
77
No, teď neměl Takács daleko ke vstřelení třetí boleslavské branky! Po nevydařeném přímém kopu a sérii několika šťastných odrazů se totiž právě příchozí záložník ocitl sám před Šromem, jeho technická střela ale skončila těsně mimo!
 
76
Další střídání na straně domácích, hřiště za potlesku z ochozů stadionu opouští Chramosta, na jehož místo nastupuje Ladislav Takács. Potvrdí mladý záložník dobrou formu z přípravy?
 
75
Na dnešní utkání si do mladoboleslavské Adidas Arény našlo cestu 4 604 diváků!
 
73
Žlutou kartu dostává Filip Kaša (FC Baník Ostrava).
 
72
Obrana Baníku opět dokázala kulatý nesmysl dostat ven z vlastní šestnáctky, Kaša to ale učinil tak nešťastně, že připravil parádní střeleckou pozici pro Adama Jánoše, jehož ráně opravdu scházely pouze centimetry!
 
65
Ou, to byla fotbalová paráda! Právě příchozí Přikryl doběhl téměř ztracený míč, na hranici šestnáctky vykoupal Sukupe a poté zakončoval mezi nohy brankáře Šrom, ten ale dokázal podržet svůj tým!
 
64
První střídání provádí Karel Jarolím, utkání končí pro Kalabišku, na jehož místo nastupuje Tomáš Přikryl.
 
51
51. Milan BAROŠ - 2:0
 
51
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Už je to o dvě branky! Chramosta na pravé straně uvolnil Kyselu, který nakonec ideálním centrem našel ve vápně nikým nehlídaného MILANA BAROŠE, jenž už se zakončením neměl žádný problém, Šrom se na jeho hlavičku natahoval marně!
 
48
Už to mohlo být o dvě branky! Ve vápně se totiž ke střele dostal Baroš, hostující obránci ale jeho rána zblokovali, míč ovšem doskákal k Aleši Čermákovi, ten jej však nedokázal propasírovat do sítě!
 
41
Karol Mondek v blízkosti ostravského vápna stáhl k zemi unikajícího Fleišmana – jasná žlutá karta.
 
39
Na zemi zůstává ležet Martin Honiš, vypadá to na nějaký problém s kotníkem. Hostující stoper je za pomoci zdravotníků odveden za postranní čáru a nebude moci pokračovat, místo něj do hry naskočí Jan Matěj.
 
38
Boleslavští ožívají, nyní mohli klidně zvýšit své vedení! Čermák si narazil s Janem Kyselou, jehož přetažený centr doputoval až na úplně osamoceného Jana Kalabišku, ten ale z ranou z první branku, stejně jako před chvilkou Fleišman, o fous minul!
 
37
37. Jiří Fleišman zakončil krásnou kombinační akci Boleslavi.
 
37
Pěkná akce Boleslavi! Kyselův dlouhý aut výborně zpracoval Čermák, jenž se s míčem přilepeným u kopačky nakonec dostal až na dostřel branky soupeře. Místo toho ale našel volného Fleišmana, jenž z první zakončil těsně vedle!
 
24
Hra je teď hodně rozkouskovaná, k vidění je řada nepřesností na obou stranách. Sám na sebe to teď chtěl vzít Kysela, byl ale faulován Hrubým, který dostává žlutou kartu.
 
14
14. Milan BAROŠ - 1:0
 
14
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí se ujímají vedení! Dlouhý nákop za obranu si zpracoval Chramosta, poté zvedl hlavu a patičkou par excellence našel z druhé vlny si sbíhajícího MILANA BAROŠE, který se nijak nerozpakoval a nekompromisní dělovkou do levé šibenice prostřelil Šroma!
 
5
5. Milan Baroš pořádně provětral obranu bývalého zaměstnavatele.
 
5
Obrovská šance domácích! Z obranců soupeře si teď slalomové branky udělal Milan Baroš, který se nakonec dostal až do zakončení, ovšem rána mu příliš nesedla a Šrom kulatý nesmysl zvládl vytěsnit mimo tři tyče!