konec FK Dukla Praha – Bohemians Praha 1905
2:2
(2:0)
Komentuje: Adam Kolář, Jakub Janoušek
 
90+2
Následuje ještě žlutá karta za svlečený dres pro gólmana hostí.
 
90+2
90+2. Zdeněk ZLÁMAL - 2:2
Zdroj: www.tipsport.cz
 
90+2
Bohemians právě vstřelili branku!
Tak to je neskutečné! V poslední minutě si na centr z rohu naskočil brankář klokanů ZDENĚK ZLÁMAL, který hlavičkoval přesně a svému týmu vychytal a zároveň vystřelil bod za remízu 2:2!
 
90+2
Po závaru před Radou pálil Havel, uvidíme ale jen roh.
 
90+1
Dnešní utkání sleduje 5068 diváků.
 
88
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Rafael Acosta, přichází Jhon Mosquera.
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Tomáš Berger, přichází Jakub Považanec.
 
80
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jean-David Beauguel, přichází Michael Krmenčík.
 
79
Acosta se chytře uvolnil na středu hranice vápna a svou tvrdou ranou orazítkoval břevno! To je již třetí branková konstrukce v dnešním utkání.
 
73
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Tomáš Čížek, přichází Patrik Schick.
 
72
72. Josef JINDŘIŠEK - 2:1
Zdroj: www.tipsport.cz
 
72
Bohemians právě vstřelili branku!
K penaltovému puntíku se postavil JOSEF JINDŘIŠEK a uklidil míč k levé tyči. Rada sice stranu vystihl, ale na gólovou střelu byl krátký.
 
72
Byla nařízena penalta pro klokany. Štětina zahrál ve vápně rukou a kromě nařízeného pokutového kopu dostává také žlutou kartu.
 
66
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jakub Mareš, přichází Roger Néstor Albiach.
 
55
Beauguel se řítil sám na Zlámala, který ale neudělal první pohyb a počkal si na zakončení francouzského útočníka. Ten nakonec zvolil razantní střelu, s níž proti gólmanovi klokanů neuspěl.
 
46
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Radek Šírl, přichází Milan Havel.
 
45+1
Jakub Mareš mohl přidat třetí branku svého celku v krátkém sledu, tváří v tvář Zlámalovi ale svou kličku příliš protáhl a z ostrého úhlu už brankáře Bohemians nepřekonal.
 
45
Žlutou kartu dostává Michal Šmíd (Bohemians Praha 1905).
 
45
45. Tomáš BERGER - 2:0
Zdroj: www.tipsport.cz
 
45
Dukla právě vstřelila branku!
Dukla si lepší závěr poločasu nemohla přát! Balon vzduchem propadl k TOMÁŠI BERGROVI, který se opět nemýlil a posílá svůj tým do dvoubrankového vedení!
 
43
43. Tomáš BERGER - 1:0
Zdroj: www.tipsport.cz
 
43
Dukla právě vstřelila branku!
Dukla se do vápna prokombinovala z pravého křídla. Jako první se ke střele tlačil Beauguel, před ním ale nešťastně tečoval míč vstříc vlastnímu brankáři Šmíd, Zlámal však ještě dokázal míč vyrazit. Nejrychleji u něj byl ale TOMÁŠ BERGER, který pohodlně uklidil balon prakticky do prázdné brány!
 
38
Po několika odrazech balon poskakoval ve vápně hostů, kde se do něj nekompromisně opřel Berger, po jehož tvrdém pokusu zadunělo břevno!
 
22
Domácí fotbalisté se již radovali z branky, rozhodčí ale odmával ofsajd! Po Beauguelově hlavičce se vytasil s parádním zákrokem Zdeněk Zlámal, u míče byl následně nejrychleji Miloševič, který napálil balon do odkryté brány, radost Dukle ale zmařil zdvyižený praporek rozhodčího. Z mého pohledu se opravdu neodvažuji soudit, zda právem, či ne.
 
18
Po zajímavém signálu se do balonu na hranici vápna opřel Čížek, z jehož kopačky skončil míč jen těsně vedle Radovy pravé tyče!
 
11
11. Pauschekova střela do tyče
Zdroj: www.tipsport.cz
 
11
Pauschek se nečekaně protáhl až do vápna. Tam z úhlu stíněný Hanouskem vypálil. O dorážku se pokoušel Jirásek, Rada míč nohama vytěsnil! Pomohla mu k tomu i branková konstrukce.