konec 1.FK Příbram – 1.FC Slovácko
3:2
(1:1)
Komentuje: Michal Mezera
 
90+2
Slepička v další tutovce střílí nad branku! To ale domácím bude stačit!
 
89
Reinberk střídá a na hřiště se na poslední vteřinky podívá Trousil.
 
88
Slepička sice vstřelil gól, ale předtím zahrál rukou. Dostává za to žlutou kartu.
 
83
Kuncl dostává žlutý kartónek a Příbram bude mít chvíli míč opět na svých kopačkách.
 
82
Příbram střídá potřetí – za velkého potlesku odchází Jakub Řezníček, který byl skutečně nejlepším hráčem na hřišti a do hry se podívá Miroslav Slepička.
 
79
Tak to byla obrovská šance hostí a ještě větší štěstí pro Příbram! Libor Došek v tutovce na vyrovnání! Téměř z penaltového puntíku vyslal míč po zemi na vzdálenější Hruškovu tyč a jeho střele scházely opravdu centimetry!
 
73
Střídají i hosté, odchází střelec první branku Kerbr a na hřiště vbíhá Ondřejka.
 
72
Příbram střídá – odchází Ladislav Volešák a přichází Daniel Tarczal.
 
70
Slovácko právě vstřelilo branku!
Tak to je velice rychlá odpověď Slovácka! Z dobrých pětatřiceti metrů se z přímého kopu prosazuje JIŘÍ VALENTA! To byl krásný gól přímo do šibenice příbramské branky – 3:2!
 
69
Příbram právě vstřelila branku!
Domácí Příbram přidává třetí branku! JAKUB ŘEZNÍČEK si krásně povodil slováckou obranu i zálohu na pravé straně a v samostatném nájezdu prostřeluje Heču – 3:1!
 
61
Příbram vystřídala – odešel aktivní a dobře hrající Aziz a přišel Lukáš Stratil.
 
60
Ještě před druhým příbramským gólem dostal žlutou kartu Libor Došek.
 
58
Příbram právě vstřelila branku!
Domácí obracejí vývoj utkání a vedou 2:1. MILANU MIŠŮNOVI je připsána vedoucí branka zápasu. Po pravé straně si přihráli Krbeček s Azizem a druhý jmenovaný poslal míč před branku, kde vyhrál příbramský obránce souboj se slováckým bekem a možná i s jeho přispěním poslal míč za bezmocného Heču – 2:1!
 
53
Domácí tlačí hosty hlouběji ke svému pokutovému území. Opět si krásně povodil Pilík s Jugasem slováckou obranu, ale opět nikdo z domácích neprostřelil hostující blok!
 
44
Aziz dostává u středového kruhu žlutou kartu za neumožnění soupeři rozehrát.
 
39
Žlutá karta pro obránce Slovácka Reinberka.
 
37
Další tutovka domácích! V posledních minutách Příbram drtí Slovácko, hosté zatím se štěstím odolávají! Nyní přišla tutovka Pilíka, který promáchl těsně před Hečou, kdyby míč zasáhl, bylo to už 2:1 pro domácí!
 
36
První žlutá karta netradičně pro gólmana. Heča dostává žlutou za zdržování.
 
35
Opět v obrovské příležitosti Jakub Řezníček! Střela opět z velkého vápna zamířila nad břevno hostí!
 
24
Další obrovská šance Příbrami! Skvělý Řezníček si výborně pokryl míč a postupoval na Heču, ale pumelici z velkého vápna poslal nad branku hostí!
 
21
Příbram právě vstřelila branku!
A máme u Litavky vyrovnáno! Centr z rohového kopu domácí prodloužili na zadní tyč, kde se prosadil TOMÁŠ KRBEČEK. Příbramský záložník poslal míč nechytatelně do branky Slovácka – 1:1.
 
12
Volešák ve velké šanci! V malém vápně mu krásně přistál míč na hlavu, ale zakončení příbramského záložníka bylo hodně tristní. Míč skončil asi dva metry nad hostující svatyní.
 
3
Slovácko právě vstřelilo branku!
Hosté dávají první branku v utkání! Rychlý brejk předvedli hosté ze Slovácka, Kuncl s Divišem pěkně potáhli míč po pravé straně a předložili ho MILANU KERBEROVI, který celkem s přehledem uklidil míč do sítě – 0:1.