konec 1.FK Příbram – 1.FC Slovácko
3:2
(1:1)
Komentuje: Michal Mezera
 
70
Slovácko právě vstřelilo branku!
Tak to je velice rychlá odpověď Slovácka! Z dobrých pětatřiceti metrů se z přímého kopu prosazuje JIŘÍ VALENTA! To byl krásný gól přímo do šibenice příbramské branky – 3:2!
 
69
Příbram právě vstřelila branku!
Domácí Příbram přidává třetí branku! JAKUB ŘEZNÍČEK si krásně povodil slováckou obranu i zálohu na pravé straně a v samostatném nájezdu prostřeluje Heču – 3:1!
 
58
Příbram právě vstřelila branku!
Domácí obracejí vývoj utkání a vedou 2:1. MILANU MIŠŮNOVI je připsána vedoucí branka zápasu. Po pravé straně si přihráli Krbeček s Azizem a druhý jmenovaný poslal míč před branku, kde vyhrál příbramský obránce souboj se slováckým bekem a možná i s jeho přispěním poslal míč za bezmocného Heču – 2:1!
 
21
Příbram právě vstřelila branku!
A máme u Litavky vyrovnáno! Centr z rohového kopu domácí prodloužili na zadní tyč, kde se prosadil TOMÁŠ KRBEČEK. Příbramský záložník poslal míč nechytatelně do branky Slovácka – 1:1.
 
3
Slovácko právě vstřelilo branku!
Hosté dávají první branku v utkání! Rychlý brejk předvedli hosté ze Slovácka, Kuncl s Divišem pěkně potáhli míč po pravé straně a předložili ho MILANU KERBEROVI, který celkem s přehledem uklidil míč do sítě – 0:1.