konec FC Viktoria Plzeň – SK Sigma Olomouc
3:2
(2:0)
Komentuje: Marek Kratochvíl
 
84
Poslední střídání Viktorie. Milana Petrželu nahradil Tomáš Wágner.
 
84
Ivan Lietava se uvedl faulem a hned po několika minutách vidí žlutou kartu.
 
80
Druhé střídání v týmu hostí. Šindeláře nahradil Ivan Lietava.
 
77
Další střídání v dresu Plzně. Marek Bakoš jde do hry namísto Stanislava Tecla, který dnes tedy neoslavil své narozeniny vstřelenou brankou.
 
73
Za faul na hostujícího Dreksu vidí žlutou kartu Milan Petržela.
 
71
Olomouc právě vstřelila branku!
Olomouc ještě bojuje a opět snižuje na rozdíl jediné branky! MARTIN DOLEŽAL si počkal na zadní tyči na centr Jana Javůrka z levé strany a z blízkosti prostřelil přesouvajícího se Kozáčika. 3:2.
 
64
Plzeň právě vstřelila branku!
Výborná odpověď domácího týmu v podobě další branky! Pavel Horváth zakroutil centr z přímého kopu na zadní tyč přímo na hlavu LUKÁŠE HEJDY, který přesnou hlavičkou potřetí rozvlnil síť za brankářem Zlámalem. 3:1!
 
62
Další zajímavá šance hostů! Střídající Falta se dostal ke střele ve vápně domácího týmu, ale nezamířil přesně a domácí jeho pokus odvrátili.
 
61
Olomouc právě vstřelila branku!
Sigma snižuje na 2:1! Po rohovém kopu se dostal ke střele MARTIN ŠINDELÁŘ, který z dorážky prostřelil všechny clonící obránce včetně brankáře Kozáčika.
 
60
Šimon Falta naskakuje do hry namísto Michala Vepřeka.
 
59
Rajtoral se dostal do dobré střelecké pozice ve vápně hostů a zamířil přesně na zadní tyč. Jeho ránu ale zřejmě trošku tečoval clonící Dreksa a balon vytáhl několik centimetrů vedle branky Sigmy.
 
56
Daniel Kolář odchází ze hry. Na jeho místo se posune Michal Ďuriš, jehož pozici zaujme Jan Kovařík.
 
33
Vidlička je prvním potrestaným hráčem dnešního utkání. Žlutou kartu dostal za nevybíravý zákrok na unikajícího Tecla.
 
25
Ordoš spálil první větší šanci svého týmu! Z pravé strany dostal ve vápně výborný balon proti své pravé noze, ale zamířil trestuhodně jen na prostředek branky, a zákonitě tak trefil domácího brankáře.
 
9
Plzeň právě vstřelila branku!
Tak to byla fotbalová paráda! Po rohovém kopu se dostal k odraženému balonu FRANTIŠEK RAJTORAL, který se vůbec nerozpakoval a z voleje jej pověsil do horního růžku olomoucké branky. Zlámal neměl na zastavení jeho pumelice sebemenší nárok. 2:0!
 
4
Další branková příležitost pro Plzeň! Procházkovu ránu ale z malého vápna odkopává Šindelář.
 
1
Plzeň právě vstřelila branku!
Výborný vstup do utkání pro domácí tým. Plzeňští se radují hned po prvním útoku, když se po střele Petržely prosadil DANIEL KOLÁŘ. Ten se ocitl v pravý čas ve správném prostoru a dokázal balon uklidit do sítě po Zlámalově zákroku. 1:0!