konec FC Viktoria Plzeň – SK Sigma Olomouc
3:2
(2:0)
Komentuje: Marek Kratochvíl
 
71
Olomouc právě vstřelila branku!
Olomouc ještě bojuje a opět snižuje na rozdíl jediné branky! MARTIN DOLEŽAL si počkal na zadní tyči na centr Jana Javůrka z levé strany a z blízkosti prostřelil přesouvajícího se Kozáčika. 3:2.
 
64
Plzeň právě vstřelila branku!
Výborná odpověď domácího týmu v podobě další branky! Pavel Horváth zakroutil centr z přímého kopu na zadní tyč přímo na hlavu LUKÁŠE HEJDY, který přesnou hlavičkou potřetí rozvlnil síť za brankářem Zlámalem. 3:1!
 
61
Olomouc právě vstřelila branku!
Sigma snižuje na 2:1! Po rohovém kopu se dostal ke střele MARTIN ŠINDELÁŘ, který z dorážky prostřelil všechny clonící obránce včetně brankáře Kozáčika.
 
9
Plzeň právě vstřelila branku!
Tak to byla fotbalová paráda! Po rohovém kopu se dostal k odraženému balonu FRANTIŠEK RAJTORAL, který se vůbec nerozpakoval a z voleje jej pověsil do horního růžku olomoucké branky. Zlámal neměl na zastavení jeho pumelice sebemenší nárok. 2:0!
 
1
Plzeň právě vstřelila branku!
Výborný vstup do utkání pro domácí tým. Plzeňští se radují hned po prvním útoku, když se po střele Petržely prosadil DANIEL KOLÁŘ. Ten se ocitl v pravý čas ve správném prostoru a dokázal balon uklidit do sítě po Zlámalově zákroku. 1:0!