konec AC Sparta Praha – 1.FC Slovácko
4:0
(0:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
86
Hlúpikovi vjel pod nohy skluzem Vácha a od sudího Příhody přijímá žlutou kartu.
 
83
Závěrečné střídání Sparty obstarají kluboví odchovanci, Ladislav Krejčí přepouští místo Adamu Jánošovi.
 
81
Sparta právě vstřelila branku!
Kweuke s Bednářem zabojovali ve středu hřiště, Reinberk v tísni nedokázal udržet míč a ROMAN BEDNÁŘ unikl hostující obraně, okamžitě při prvním dotyku s míčem tváří v tvář Melichárkovi nezaváhal a z vyrovnaného zápasu je najednou téměř debakl!
 
80
Potlesk sparťanských fanoušků vyprovází ze hřiště Davida Lafatu, toho nahrazuje Roman Bednář.
 
77
Sparta právě vstřelila branku!
Třetí euforie sparťanských fanoušků během deseti minut! Leo Kweuke se na hranici pokutového území otočil s míčem, svoji střelu namířil do tyče hostující branky a odražený míč dopravil do odkryté svatyně znovu VÁCLAV KADLEC!
 
74
Sparta právě vstřelila branku!
Domácí zdvojnásobují svůj náskok! Rohové kopy dosud nebyly výraznou stránkou Sparty, už osm jich bylo takřka bez ohrožení soupeřovy branky, ten devátý ale končí v hostující síti. Po několika odrazech se míče na hranici pokutového území ujal VÁCLAV KADLEC a dosud nevýrazná opora letenského celku svoji střelu otřela o tyč za záda brankáře Melichárka!
 
73
První změna v bílém dresu hostů, místo Valenty na trávník vbíhá jmenovec zeleného pažitu Michal Trávník.
 
67
Sparta právě vstřelila branku!
Krásná akce Sparty končí vedoucí brankou zápasu! Po pasu Krejčího Kadlec posunul míč do pokutového území ke Kweukemu, ten ještě vylepšil střeleckou pozici pro nabíhajícího TOMÁŠE ZÁPOTOČNÉHO, jenž prostřelil Melichárka!
 
64
První střídání Sparty. Domácí publikum vřele vítá na hřišti Lea Kweukeho, jenž nahrazuje Přikryla.
 
52
Po Volešákově centru od rohového praporku míč propadl přímo před Doška, jehož rána bez přípravy ale končí nad sparťanskou branku a bývalý útočník letenského celku pouze skryl obličej do dlaní.
 
45+1
Žlutou kartu za nesportovní chování ještě v samém závěru prvního poločasu přijímá Radek Mezlík. Sudí Příhoda využil rady svého asistenta Wilczeka, jenž slyšel nemístné poznámky hostujícího stopera.
 
45
Krásná akce Slovácka. Kuncl se uvolnil narážečkou s Volešákem, předložil přesný pas Doškovi, jenž ránou bez přípravy těsně míjí sparťanskou branku.
 
41
Katastrofální hrubou chybu předvedl Reinberk, jenž velmi nepovedenou zpětnou přihrávkou vysunul Kadlece zcela osamoceného proti Melichárkovi, ten ale včas vyběhl a Kadlecovu ránu vyráží mimo branku!
 
29
Na Volešákův centr si naskočil dlouhán Došek a hlavičkou orazítkoval břevno sparťanské branky! Po odraženém míči si ještě našel střeleckou pozici Hlúpik a ránou bez přípravy těsně míjí Vaclíkovu svatyni.
 
15
Trousil ostrým skluzem poslal k zemi Kadlece a sudí Příhoda s vytažením žluté karty neváhá ani sekundu.
 
11
Nikým neatakovaný Kuncl proběhl útočnou polovinou, před pokutovým územím natáhl k pořádné pumelici, brankář Vaclík ji dokázal vyrazit vedle své branky.