konec AC Sparta Praha – 1.FC Slovácko
4:0
(0:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
81
Sparta právě vstřelila branku!
Kweuke s Bednářem zabojovali ve středu hřiště, Reinberk v tísni nedokázal udržet míč a ROMAN BEDNÁŘ unikl hostující obraně, okamžitě při prvním dotyku s míčem tváří v tvář Melichárkovi nezaváhal a z vyrovnaného zápasu je najednou téměř debakl!
 
77
Sparta právě vstřelila branku!
Třetí euforie sparťanských fanoušků během deseti minut! Leo Kweuke se na hranici pokutového území otočil s míčem, svoji střelu namířil do tyče hostující branky a odražený míč dopravil do odkryté svatyně znovu VÁCLAV KADLEC!
 
74
Sparta právě vstřelila branku!
Domácí zdvojnásobují svůj náskok! Rohové kopy dosud nebyly výraznou stránkou Sparty, už osm jich bylo takřka bez ohrožení soupeřovy branky, ten devátý ale končí v hostující síti. Po několika odrazech se míče na hranici pokutového území ujal VÁCLAV KADLEC a dosud nevýrazná opora letenského celku svoji střelu otřela o tyč za záda brankáře Melichárka!
 
67
Sparta právě vstřelila branku!
Krásná akce Sparty končí vedoucí brankou zápasu! Po pasu Krejčího Kadlec posunul míč do pokutového území ke Kweukemu, ten ještě vylepšil střeleckou pozici pro nabíhajícího TOMÁŠE ZÁPOTOČNÉHO, jenž prostřelil Melichárka!