konec FC Hradec Králové – FC Slovan Liberec
2:2
(1:1)
Komentuje: Sanny Muharem
 
90
Hradec mohl strhnout vedení ve svůj prospěch! Uškovič na levé straně poslal přízemní centr do ohně, kde úřadoval Zbyněk Hauzr.
 
89
A ještě jeden zápis do statistik. Jiří Štajner se sice může pyšnit dvěma góly, na svém kontě má však i žlutou kartu.
 
88
A změna i na opačné straně. Za bouřlivého potlesku hřiště opouští střelec vyrovnávací branky Haris Harba, jenž přepustí své místo Michalu Pávkovi.
 
87
Severočeši naposledy střídají. Ze hřiště odchází Tomáš Janů, na jeho místo jde Vojtěch Hadoščok.
 
84
Hradec v sobě dokázal najít zbytky sil a vyrovnal. Hradecký stadion doslova bouří. Haris Harba si ve své radosti sundal dres a dostal tak od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
 
83
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Neskutečné! Přestože Liberec vedl, naivně nechal otevřené vrátka, kterých využil hradecký záložník HARIS HARBA. Ten postupoval z půlky hřiště sám na brankáře Hauzra a dokázal propasírovat míč právě za jeho záda. Pro Severočechy je to velká rána!
 
76
Na trávníku se svíjí Dušan Uškovič, ten zůstal ležet po souboji s Lukášem Váchou. Liberecký hráč dostává žlutou kartu.
 
72
Hradecký trenér Jiří Plíšek provádí změnu. Na plac posílá čerstvou krev. Podívá se tam Jaroslav Zelený, do sprch míří Vojtěch Štěpán.
 
72
Jiří Štajner prahne po hattricku. Nyní se dostal na hranici ofsajdového postavení k míči, rozhodčí situaci pustil, přičemž se liberecký matador snažil přelobovat hradeckého gólmana. Balón se ale zastavil pouze na brance Hradeckých.
 
69
Jan Šisler dohrál Nezmara. Liberecký obránce se těžko zvedá ze země, jelikož to byl zákrok na stojnou nohu. Pochopitelně tak přichází i karetní trest.
 
66
Liberec právě vstřelil branku!
A Severočeši už jsou zase vedení. Role exekutora se ujal znovu JIŘÍ ŠTAJNER, který svou technickou a nepříliš razantní střelou pod víko nedává hradeckému brankáři sebemenší šanci na úspěch.
 
65
Ale pozor! Rozhodčí Paták udělil červenou kartu Radku Hochmeisterovi, jenž v souboji se Štajnerem nejspíše zahrál rukou. Liberec bude zahrávat pokutový kop!
 
65
Dušan Uškovič se provinil proti pravidlům a dostává žlutou kartu.
 
62
Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 4231 diváků.
 
59
Jiří Poděbradský zastavil rychle rozvíjející se brejk Liberce za cenu faulu. Hradecký fotbalista dostává od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
 
52
Trenér libereckého mužstva dnes podruhé střídá. Na hřiště podívá Miloš Bosančič, jenž by měl zkvalitni útočnou fázi hostů. Naopak dohráno má Jan Blažek, který se do hry moc nedostával.
 
51
Hlavní rozhodčí Michal Paták poprvé v dnešním střetnutí vytahuje žlutou kartu. Ondeřj Kušnír totiž nevybíravě sestřelil Jiřího Poděbradského, za což si vysloužil právě tento karetní trest.
 
49
Jiří Štajner vykouzlil pěknou přihrávku, která doputovala k Jiřímu Fleišmanovi. Tento fotbalista si míč ještě zasekl a následně vypálil, ovšem balón mířil pár centimetrů nad břevno hradecké branky.
 
45
Hradečtí fanoušci se znovu radovali. Nadšení však netrvalo příliš dlouho, jelikož střílející Dušan Uškovič se nacházel v ofsajdu.
 
42
Vypadá to, jakoby Liberec pořádal den otevřených dveří ve své obraně. Do další příležitosti poslal svou nahrávkou Štěpán Poděbradského. Druhý jmenovaný vyslal ze své kopačky tvrdou ránu, ta však přelétla hostující branku.
 
37
Liberec si nyní opravdu zahrává s ohněm. Další nepřesná rozehrávka je málem mohla mrzet. Jeden z hostujících hráčů doslova nalil balón na vápno Radku Hochmeisterovi, který se vší silou opřel do míče. Ten mířil pod břevno, Hauzr skvěle zasáhl.
 
34
I severočeští fotbalisté málem udeřili. Jan Blažek napálil balón z levé strany přímo z voleje. Kulatý nesmysl ještě skočil o zem a Tomáš Koubek jej následně vyboxoval.
 
31
A nyní již přichází na řadu avizovaná změna. Zraněného Tótha nahrazuje Jan Nezmar. Uvidíme tedy, co to s libereckou obranou udělá.
 
27
A další velká šance! A znovu v ní byl Pavel Dvořák. Společně se svým kolegou z útoku táhl rychlý brejk, Dvořák se rozhodl pro individuální zakončení, což málem slavilo úspěch. Zbyněk Hauzr vytáhl parádní zákrok, bude to rohový kop.
 
25
Hradec Králové právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! Hradec Králové se přece jen dočkal! Vojtěch Štěpán poslal do pokutového území svižný centr, který jen tak zlehka lízl hlavou PAVEL DVOŘÁK a balón pak skončil přímo v brance. Liberecký Zbyněk Hauzr už nestihl zareagovat. Hradecký stadion tak zaplavila vlna euforie.
 
15
Obrovská příležitot hradeckého mužstva! Hochmeister krásným lobem za obranu vysunul Štěpána, jenž viděl z druhé vlny nabíhajícího Harise Harbu. Druhý jmenovaný hráč tak dostal přihrávku, avšak z penaltového puntíku minul prostor mezi třemi tyčemi! Severočeši teď měli štěstí.
 
7
Liberec právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelné! Liberečtí udeřili zničehonic! Tomáš Koubek si tento gól rozhodně do vitrínky za rámeček dávat nebude. JIŘÍ ŠTAJNER se dostal na středu hřiště k míči, nad ničím nepřemýšlel a prostě to zkusil. Jeho nepříliš tvrdá střela mířila k tyči, kde se nacházel právě hradecký brankář a nepochopitelně si balón srazil do vlastní sítě.