konec FC Hradec Králové – FC Slovan Liberec
2:2
(1:1)
Komentuje: Sanny Muharem
 
83
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Neskutečné! Přestože Liberec vedl, naivně nechal otevřené vrátka, kterých využil hradecký záložník HARIS HARBA. Ten postupoval z půlky hřiště sám na brankáře Hauzra a dokázal propasírovat míč právě za jeho záda. Pro Severočechy je to velká rána!
 
66
Liberec právě vstřelil branku!
A Severočeši už jsou zase vedení. Role exekutora se ujal znovu JIŘÍ ŠTAJNER, který svou technickou a nepříliš razantní střelou pod víko nedává hradeckému brankáři sebemenší šanci na úspěch.
 
25
Hradec Králové právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! Hradec Králové se přece jen dočkal! Vojtěch Štěpán poslal do pokutového území svižný centr, který jen tak zlehka lízl hlavou PAVEL DVOŘÁK a balón pak skončil přímo v brance. Liberecký Zbyněk Hauzr už nestihl zareagovat. Hradecký stadion tak zaplavila vlna euforie.
 
7
Liberec právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelné! Liberečtí udeřili zničehonic! Tomáš Koubek si tento gól rozhodně do vitrínky za rámeček dávat nebude. JIŘÍ ŠTAJNER se dostal na středu hřiště k míči, nad ničím nepřemýšlel a prostě to zkusil. Jeho nepříliš tvrdá střela mířila k tyči, kde se nacházel právě hradecký brankář a nepochopitelně si balón srazil do vlastní sítě.