konec FK Jablonec – 1.FK Příbram
2:2
(1:0)
Komentuje: Jakub Martínek
 
90+1
Na poslední sekundy se do hry podívá Šlapák. Ze hry odejde P. Pilík.
 
89
Příbram právě vstřelila branku!
Neskutečný závěr předvedli příbramští fotbalisté. V posledních deseti minutách nesložili zbraně a dokázali se dvakrát prosadit. O druhý přesný zásah se postaral PETER TRAPP, který se nikým nehlídaný prosadil z malého vápna.
 
86
Poslední střídání domácích. Do hry se podívá obránce Štochl, který vystřídá Čížka.
 
82
Příbram právě vstřelila branku!
Tak se hosté z Příbrami přeci jen dočkali. Centr z pravé strany se ve vápně snesl až na kopačku TOMÁŠE KRBEČKA, který vykřesal pro hostující tým malou naději.
 
70
Nový muž na hřišti se dostal zatím do největší šance hostů. Na hranici vápna se ocitl osamocený Huňa, který neváhal a vystřelil. Jeho pokus nebyl vůbec marný a skončil jen těsně nad Valešovým břevnem.
 
65
I hosté podruhé střádají. Do hry se podívá Huňa a ze hřiště odejde Mareš.
 
62
Druhé střídání si připravil trenér domácích Václav Kotal. Ze hry stáhne autora první branky Zoubeleho, kterého nahradí na hrací ploše Kopic.
 
59
První střídání také v zeleném dresu. Odpracováno má Vaněk, který přepustí své místo Pitákovi.
 
58
Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonecké publikum se může v dnešním utkání radovat podruhé. JAN KOVAŘÍK se prosadil po standardní situaci. Svůj pokus namířil bravůrně přímo do šibenice a tam Hruška už dosáhnout nemohl.
 
46
Hned v úvodu druhého poločasu došlo ke střídání. Ze hry odešel Tomáš Pilík, kterého nahradí Wágner.
 
24
Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonecký protiútok končí pohotovou brankou. Loučka našel nabíhajícího LUKÁŠE ZOUBELEHO a ten se už z bezprostřední blízkosti nemýlil a posílá svůj tým do vedení.
 
7
Velká jablonecká šance. Ve vápně se dostal míč až k Novákovi, který dokázal obejít jednoho z bránících a vypálit. Jeho projektil však skončil pouze na břevně.