konec FC Slovan Liberec – SK Dynamo Č. Budějovice
4:0
(1:0)
Komentuje: Tomáš Honzejk
 
Právě skončilo utkání mezi domácím Slovanem Liberec a Českými Budějovicemi. Severočeši šli do zápasu s jednogólovým mankem, které umazali v prvním poločase zásluhou Kozáka. Po celý zápas byli aktivnějším týmem a po vystřídání ve druhém poločase začali dominovat. Postupně se prosadili po krásných akcích či přesných centrech Christian Frýdek, Ľubomír Tupta a Victor Olatunji a Slovan tak zaslouženě vyhrál 4:0 a zajistil si další dva zápasy této sezony, ve kterých se utká s Hradcem Králové. Pro Dynamo tato sezona končí. Já vám děkuji za pozornost a přeji příjemný sobotní večer.
 
90+2
Konec zápasu.
 
90+1
Victor Olatunji ukazuje svůj neskutečný fyzický fond. V nastaveném čase utekl stoperům a hnal se na Janáčka. V důležitém okamžiku si ale balon ukopl a ten tak skončil v rukavicích českobudějovického brankáře.
 
90+1
Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
 
90+1
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Matěj Valenta, přichází Milan Lexa.
 
90
Liberec právě vstřelil branku!
Tak VICTOR OLATUNJI se přece jen dočkal. Ahmad Ghali krásně obešel protihráče u postranní čáry, posunul balon na Tuptu, který jej zavezl na útočnou polovinu a předložil samotnému Olatunjimu. Nigerijský útočník nejprve trefil tyč a z dorážky ani ne metr před prázdnou bránou se mu balon zamotal pod nohy a jen tak tak, že skončil v síti. Komický, ale nakonec gólový moment.
 
88
Ondřej Čoudek fauloval Olatunjiho v kruhu a také on vidí žlutou kartu.
 
87
Dynamo se ještě snaží zdramatizovat zápas a kombinuje na útočné polovině.
 
85
Další obrovská šance domácích! Fukala našel z první úplně volného Olatunjiho na hranici malého vápna, který už mířil do v podstatě prázdné brány. kde se vzala, tu se vzala, pravá noha Janáčka, který se roztáhl jako pták nad propastí a úžasným zákrokem vzal domácím čtvrtou gólovou radost.
 
84
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
ze hřiště odchází Lukáš Havel, přichází David Broukal,
ze hřiště odchází Quadri Adebayo Adediran, přichází Jakub Grič.
 
84
Nepřesná přihrávka hostů končí až u brankáře Bačkovského.
 
82
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Jan Mikula, přichází Ahmad Ghali,
ze hřiště odchází Christian Frýdek, přichází Filip Prebsl.
 
81
Liberec právě vstřelil branku a pod Ještědem je, zdá se, rozhodnuto!
Michal Fukala zatáhl balon po pravé straně a poslal centr do vápna, kde míč přizvedl jeden z obránců na zadní tyč přímo do běhu ĽUBOMÍRA TUPTY a slovenský útočník se střelou po zemi mezi nohy nemýlil a zvyšuje na 3:0.
 
79
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
ze hřiště odchází Patrik Čavoš, přichází Michal Škoda.
 
79
Christian Frýdek hledal ze standardní situace Doumbiu na hranici velkého vápna. Záložník z Pobřeží slonoviny mířil po zemi nepřesně.
 
78
Victor Olatunji se u brankové čáry dostal před Lukáše Havla, který následně nigerijského útočníka fauloval těsně vedle hranice velkého vápna a dostává žlutou kartu.
 
77
Další centr z kopačky Jakuba Hory spoluhráče nenašel.
 
75
Christian Frýdek si počkal na pohyb Tupty, který si prvním dotykem hezky posunul míč do běhu a hledal ve vápně Olatunjiho. Těsně před ním ale zakročil kapitán Králik.
 
75
Po rozehrávce na krátko poslal nepřesný centr právě Patrik Hellebrand.
 
74
Doumbia zablokoval Hellebrandovu střelu. Následovat bude rohový kop.