konec FC Hradec Králové – FC Slovan Liberec
2:2
(1:1)
Komentuje: Sanny Muharem
 
Divoké klání je za námi. Hradec nakonec i v deseti dokázal vydolovat na svém stadionu jeden bod. Liberecké to může velmi mrzet. Měli tři body jako na talíři, přesto nechali běžet Harise Harbu z půlky samotného na Zbyňka Hauzra. Tento bosenský fotbalista si poradil na výbornou a srovnal. Do konce utkání už se pak nic výrazného nestalo, a tak utkání končí smírným výsledkem 2:2. To je ode mne pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek večera.
 
Konec zápasu.
 
90+1
Na přední tyč se dral Renato Kelić, ale zakončoval mimo tři tyče hradecké svatyně.
 
90+1
Liberečtí budou mít k dispozici ještě jeden rohový kop. Udeří z něj?
 
90
Hlavní rozhodčí Michal Paták nastaví dvě minuty nad rámec klasických devadesáti.
 
90
Hradec mohl strhnout vedení ve svůj prospěch! Uškovič na levé straně poslal přízemní centr do ohně, kde úřadoval Zbyněk Hauzr.
 
89
A ještě jeden zápis do statistik. Jiří Štajner se sice může pyšnit dvěma góly, na svém kontě má však i žlutou kartu.
 
88
A změna i na opačné straně. Za bouřlivého potlesku hřiště opouští střelec vyrovnávací branky Haris Harba, jenž přepustí své místo Michalu Pávkovi.
 
87
Severočeši naposledy střídají. Ze hřiště odchází Tomáš Janů, na jeho místo jde Vojtěch Hadoščok.
 
86
Další rozehrávka domácího týmu neslavila úspěch. Balón končí v zámezí.
 
85
Liberec by rád se stavem ještě něco udělal. Měl takřka jisté tři tři body, místo toho se musí znovu pokoušet o vstřelení branky.
 
84
Hradec v sobě dokázal najít zbytky sil a vyrovnal. Hradecký stadion doslova bouří. Haris Harba si ve své radosti sundal dres a dostal tak od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
 
83
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Neskutečné! Přestože Liberec vedl, naivně nechal otevřené vrátka, kterých využil hradecký záložník HARIS HARBA. Ten postupoval z půlky hřiště sám na brankáře Hauzra a dokázal propasírovat míč právě za jeho záda. Pro Severočechy je to velká rána!
 
79
Miloš Bosančič dlouho otálel se střelu, nakonec trefil svého spoluhráče, který se nacházel na velkém vápně.
 
77
Liberec má sice o jednoho hráče víc, kdovíjaké šance si ale nevypracovává. Zřejmě už se bude soustředit na ubránění tohoto výsledku.
 
76
Na trávníku se svíjí Dušan Uškovič, ten zůstal ležet po souboji s Lukášem Váchou. Liberecký hráč dostává žlutou kartu.
 
75
Posléze se do zakončení málem dostal Pavel Dvořák, nacházel se ale v ofsajdu, a tak bylo vzrušení naprosto zbytečné. Uvidíme, zda se ještě dokáží Votroci ve zbytku zápasu kousnout a vyrovnat stav.
 
74
Jaroslalv Zelený pronikl po levé straně, pak posílal míč do ohně. Tam se odrazil od jednoho z libereckých hráčů a bude to rohový kop.
 
73
Dvořákovi utekl míč na hranici velkého vápna. U něj tak budou opět hráči zpod Ještědu.
 
72
Hradecký trenér Jiří Plíšek provádí změnu. Na plac posílá čerstvou krev. Podívá se tam Jaroslav Zelený, do sprch míří Vojtěch Štěpán.