konec FK Jablonec – FK Příbram
2:2
(1:0)
Komentuje: Jakub Martínek
 
Jablonečtí fotbalisté předvedli snad nejhorší desetiminutovku v letošním ročníku a byli za to po zásluze potrestáni. Příbramští se dokázali v posledních deseti minutách dvakrát prosadit a vyrovnali. Pro domácí fanoušky je to velké zklamání a odcházejí ze stadionu hodně mrzutí. Jablonec tak zahodil šanci posunout se na první místo Gambrinus ligy a zbytečně ztratil body proti Příbrami. To je ode mě vše. Přeji příjemný zbytek pátečního večera.
 
Konec zápasu.
 
90+1
Na poslední sekundy se do hry podívá Šlapák. Ze hry odejde P. Pilík.
 
90
Sudí Příhoda nastaví sto dvacet sekund navíc.
 
89
Příbram právě vstřelila branku!
Neskutečný závěr předvedli příbramští fotbalisté. V posledních deseti minutách nesložili zbraně a dokázali se dvakrát prosadit. O druhý přesný zásah se postaral PETER TRAPP, který se nikým nehlídaný prosadil z malého vápna.
 
88
Příbramští přidávají na obrátkách a znovu to volala po vyrovnávací brance. Před Valešem se objevil osamocený Krbeček, ale nedokázal zacílit přesně.
 
86
Poslední střídání domácích. Do hry se podívá obránce Štochl, který vystřídá Čížka.
 
85
Hosté se tlačí před domácí branku a touží přidat další zásah. To se jim ale tentokrát nepodaří, protože se Severočeši osvobodili dlouhým odkopem.
 
83
Slibnou šanci na vyrovnání měl Huňa. Domácí obrana na něj pozapomněla na zadní tyči a málem bylo pro jablonecké zle. Dobrý zákrok však předvedl Valeš a gólovku zlikvidoval.
 
82
Příbram právě vstřelila branku!
Tak se hosté z Příbrami přeci jen dočkali. Centr z pravé strany se ve vápně snesl až na kopačku TOMÁŠE KRBEČKA, který vykřesal pro hostující tým malou naději.
 
80
Do konce zápasu zbývá posledních deset minut a nevypadá to, že by zápas skončil nějakým překvapením .
 
78
Jablonecká smečka se rychle dostala ze sevření a spěchala s dalším nebezpečným útokem k Hruškovi svatyni. Ohrožení přeci jen přišlo po střele Kovaříka, ale jeho dělovka mířila mimo.
 
76
Hosté teď zamkli domácí fotbalisty do vlastní šestnáctky a sami se pokoušejí a gólovou myšlenku. Ta se zatím Středočechům nedaří a v dnešním zápase také zatím k vidění nebyla.
 
75
Piták si nerozuměl s Lafatou a o balon přišli. Rychle rozehrávající Trapp našel volného Střihavku. Jenže toho míč neposlechl a putoval za postranní lajnu.
 
73
Po krátké pauze už se znovu hraje. Zranění Dejmka nebylo vážné a ten se ihned zapojil do příbramské kombinace. Ta však neměla dlouhého trvání a hrát budou hráči v zeleném.
 
72
Na zemi se svíjí hostující Dejmek a potřebuje lékařské ošetření. Hra je tedy přerušena a na hřiště už míří příbramští lékaři.
 
70
Nový muž na hřišti se dostal zatím do největší šance hostů. Na hranici vápna se ocitl osamocený Huňa, který neváhal a vystřelil. Jeho pokus nebyl vůbec marný a skončil jen těsně nad Valešovým břevnem.
 
68
Rychlý kontr příbramských táhl Wágner. Jeho přihrávce na Huňu však chyběla přesnost a balon skončil v zámezí.
 
67
Hájovský našel osamoceného Trappa. Ten se dostal až k centru, ale jeho pokus byl zblokován domácím Kovaříkem.
 
65
I hosté podruhé střádají. Do hry se podívá Huňa a ze hřiště odejde Mareš.