konec MFK Karviná – FK Pardubice
3:2
(1:1)
Komentuje: Igor Mainka
 
Dnešní prohra odsunula Pardubice na předposlední místo. Východočeši i přes porážku mají před startem nadstavby sedmibodový náskok na Karvinou, se kterou budou hrát v nadstavbě doma v Ďolíčku.
 
Karviná poprvé v sezóně zvítězila na vlastním stadionu a bere z dnešního duelu důležité tři body za výsledek 3:2. Karvinští ve druhé půli tahali za kratší konec po gólu Červa, ale po příchodu Qoseho a Čmelíka začala úřadovat ve vzduchu. Nejprve vyrovnal po centru Túlia Buchta a v závěru využil centr Qoseho Durosinmi, který je autorem všech tří karvinských vítězných gólů Slezanů v této sezóně.
 
90+6
Konec zápasu.
 
90+6
Žlutou kartu obdržel také trenér Páník.
 
90+6
Domácí mají výhodu přímého kopu a snaží se co nejvíce natáhnout čas.
 
90+5
Nákop před šestnáctku Karvinští ubránili, navíc Pardubičtí faulovali na své polovině.
 
90+5
Bartošák tvrdě fauloval na útočné polovině a i on dohraje zápas se žlutou kartou.
 
90+4
Vypadalo to na slibnou akci Karviné, Qose přihrál míč na levou stranu do volného prostoru Čmelíkovi, ale ten zamířil k rohovému praporku, aby zdržoval čas.
 
90+2
Po faulu na Bartošáka protestoval pardubický kapitán Jeřábek a uviděl žlutou kartu.
 
90+1
Druhá půle bude prodloužena minimálně o pět minut.
 
90
Marešův centr do pokutového území domácí obrana odvrátila a rozjela rychlou akci, která skončila faulem na Zorvana. Fauloval Mareš a i on se musí smířit s podmíněným trestem v podobě žluté karty.
 
90
Mareš vybojoval svou aktivitou rohový kop.
 
89
Střelec gólu Durosinmi uviděl žlutou kartu za faul u postranní čáry.
 
88
Trenér Novotný poslal na trávník Mareše, který nahradil Patráka.
 
87
Karviná právě vstřelila branku!
Slezané jdou do vedení! Qose našel na přední tyči hlavu nabíhajícího RAFIA DUROSINMIHO, který hlavou usměrnil balón do levé části brány – 3:2!
 
87
Zajímavou střelou z levé strany se prezentoval Čmelík, jeho pokus lehce nad trávníkem vyrazil brankář Markovič vedle brány!
 
86
Durosinmi sklepl míč na hranici šestnáctky pro Papadopulose, ten se z první odhodlal ke střele, ale trefil jen bránícího hráče, od kterého balón zamířil k brankáři Markovičovi.
 
85
Trenér Krejčí protestoval po faulu na Papadopulose a uviděl od rozhodčího Radiny žlutou kartu.
 
84
Po přihrávce Jeřábka zkusil vystřelit zpoza šestnáctky Solil, ale jeho levačka nebyla dostatečně razantní a přesná. Míč se pouze dokoulel vedle branky.
 
83
Čmelík prokázal svou rychlost a rychlý brejk Patráka stihl zneškodnit ještě před pokutovým územím.