konec FK Pardubice – FK Jablonec
1:1
(0:1)
Komentuje: David Klier
 
Pardubice s Jabloncem se v souboji dvou týmů ze spodních pater tabulky rozešly smírně. V první půli se za hosty trefil Tomáš Malínský, z kraje druhého poločasu hlavičkou srovnal David Huf. Domácí měli další dvě velké šance, ovšem ani Filip Čihák, ani podruhé David Huf nedokázal znovu překonat Jana Hanuše.
 
Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:11.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+4
Michal Surzyn dlouhým míčem na pravé křídlo našel Miloše Kratochvíla, ten ale v těžké pozici nedokázal dostat míč pod kontrolu.
 
90+3
Pardubice nevyžily možnost volného kopu a nedokázaly zakončit. Na druhé straně z podobné pozice bude rozehrávat Surzyn po faulu Cadua.
 
90+2
Kamil Vacek vedl protiútok středem hřiště a po přejetí půlící čáry byl faulován Jakubem Martincem.
 
90
Nastavují se čtyři minuty.
 
90
Malínský z levé strany centrem hledal Michala Černáka, toho si pohlídal Cadu. Hosté ovšem zůstávají v okolí pokutového území soupeře.
 
88
A do třetice. David Huf z přímého kopu trefil jen dobře postavenou zeď, od které se balón odrazil za brankovou čáru na roh.
 
86
Tomáš Malínský (FK Jablonec) šel do souboje s Janem Jeřábkem úplně zbytečně loktem napřed a po zásluze za to dostává žlutou kartu.
 
86
Před pár minutami Pardubicím roh nevyšel, a tak si to nyní zkusí znovu. Tentokrát zprava rozehrává Cadu.
 
85
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Silný, přichází Jakub Považanec.
 
84
Lukáš Matějka se ihned po střídání zapojil do akce. Dostal míč v pokutovém území a pustil ho na Tomáš Solila. Ten vybojoval alespoň roh.
 
83
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Jakub Rezek, přichází Lukáš Matějka.
 
82
Se žlutými kartami se nyní na domácí straně roztrhl pytel. Tentokrát ji viděl David Huf (FK Pardubice) poté, co podkopl unikajícího Malínského.
 
80
Zbytečná ztráta domácích u svého pokutového území a následující nebezpečí musel zažehnat Cadu (FK Pardubice). Ten skluzem fauloval Kratochvíla a i on dostává žlutou kartu.
 
76
Kamil Vacek se dostal k odraženému míči na své půlce a chtěl rozjet protiútok, přihrávkou ale místo Patráka našel jen Jana Zeleného a tak akce skončila.
 
75
Michal Černák sotva přišel na hřiště a už byl na zemi. Skluzem ho totiž trefil Kamil Vacek (FK Pardubice), který vidí žlutou kartu.
 
74
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Václav Pilař, přichází Michal Černák.
 
72
Jakub Markovič riskantní přihrávkou pořádně prověřil pozornost Jana Jeřábka, který to vyřešil jednoduše, míč odkopl do autu.