konec Jižní Korea – HC Dynamo Pardubice
1:4
(0:1, 0:3, 1:0)
Komentuje: Petr Šatalík
 
53:40
Jižní Korea právě vstřelila branku!
Asiaté si připisují alespoň čestný úspěch v tomto utkání! MATTHEW ALEXANDER PLANTE bleskově zužitkoval přesný křižný pas, když trefil přesně k bližší tyči a koriguje na 1:4. Asistence: Hyung Gon Cho.
 
39:21
Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice právě vsítily již čtvrtý gól! Defenziva Jižní Koreje nyní podstatně zaváhala v bránění předbrankového prostoru a MICHAL HLINKA neměl nejmenší potíž zvednout kotouč z bezprostřední blízkosti bekhendem přesně pod břevno – 4:0! Asistence: Tomáš Vondráček.
 
24:40
Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice zvyšují již na 3:0! PETR SÝKORA předvedl svou parádní tvrdou střelu od pravého mantinelu a puk se následně již třepetal v síti! Asistence: Patrik Poulíček.
 
22:27
Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice využívají druhou přesilovku. Znovu byli u branky Východočechů JAN ŠČOTKA, který akci z bezprostřední blízkosti na druhý pokus zakončil a Sasha Treille, který mu poslal finální přihrávku. Asistence: Sasha Treille.
 
08:53
Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice rychle využívají početní výhodu! Ščotka zpětnou přihrávkou od brankové čáry našel SASHU TREILLE, který z bezprostřední blízkosti zamířil přesně pod břevno – 1:0! Asistence: Jan Ščotka, David Tomášek.