po prodl. Avangard Omsk – HC Dynamo Pardubice
2:3
(1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
Komentuje: Lukáš Štěrovský
 
61:18
61:18 Petr SÝKORA - 2:3
 
61:18
Dynamo právě vstřelilo branku!
A je rozhodnuto! Kombinaci Pardubic zpoza branky dostala puk až před brankoviště, kde nikým nehlídán neměl problém skórovat PETR SÝKORA! Asistence: Tomáš Rolinek, Petr Čáslava.
 
57:55
Roy se dočkal do blízkosti pardubické branky, střela z cca metru však zamířil těsně vedle levé tyče, o kterou se možná i otřel!
 
53:44
53:44 Danil FAJZULLIN - 2:2
 
53:44
Avangard právě vstřelil branku!
Omsk se ve vlastním obranném pásmu dostal k puku, rychlou rozehrávkou se dostal až na útočnou modrou, kde Pestuško precizním pasem předložil puk na volného DANILA FAJZULLINA, který nekompromisně z bezprostřední blízkosti skóroval. Asistence: Maxim Pestuško.
 
51:31
Petr Sýkora putuje na trestnou lavici za podražení soupeře a Omsk hraje přesilovku.
 
48:24
Zubov se z protiútoku dostal do šance, jenže prudkou ranou trefil pouze tyč pardubické klece!
 
46:22
46:22 David TOMÁŠEK - 1:2
 
46:22
Dynamo právě vstřelilo branku!
Nakonec se ale Pardubice přece jen radují z gólu! Po přesilovkové kombinaci neměl problém doklepnout puk za záda Furcha DAVID TOMÁŠEK. Asistence: Petr Sýkora, Nicholas Schaus.
 
45:22
Kutějkin putuje na trestnou lavici za držení.
 
39:02
Na druhé straně v samostatném úniku a po kličce do bekhendu neuspěl Derek Roy.
 
37:08
Další šance Dynama! Rolinek našel přesnou přihrávkou Nahodila, který tváří v tvář Furchovi nedokázal zamířit mezi tři tyče.
 
36:42
Denis Kusý se dostal k odraženému kotouči, který Furch poněkud lehkovážně nechal od zadního mantinelu projít zpět před brankoviště, ale v těžké pozici mířil nad.
 
31:17
Kutějkin napálil puk od modré čáry, který Maxwell s maximálním úsilím musel vyrazit do rohu kluziště betonem. Hezký pokus!
 
30:57
A je tu přesilovka pro Omsk! Na straně Pardubic totiž nedovolený faul vyprodukoval Petr Čáslava (hákování).
 
29:52
Derek Roy se před útočnou modrou dostal k puku, se kterým nabruslil nikým nechráněn až před Maxwella. Ten ale střelu do horní části branky dokázal vyrazit až do ochranné sítě!
 
27:01
Lehké zmatky v pardubické obraně, puk se ocitl před volnou brankou, ale „domácí“ celek se nedostal k adekvátnímu zakončení!
 
25:17
Miščenko nahazoval od modré čáry přes klubko hráčů. Maxwell na puk neviděl, a ten skončil jen těsně vedle jeho levé tyče.
 
19:09
19:09 Pavel MACHANOVSKIJ - 1:1
 
19:09
Avangard právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! Po nezaviněném pádu pardubického beka se kotouče zmocnil Omsk. Puk dostal před volnou bránu PAVEL MACHANOVSKIJ, který měl co dělat, aby jej doklepl do brány. První pokus v těžké pozici promáchl, druhý nakonec skončil v síti. Asistence: Alexej Gluchov, Ivan Fiščenko.
 
15:47
Michejev dostal puk naservírovaný před brankoviště, kde na něj zívala otevřená klec, jenže Maxwell prudkou, avšak ne úplně přesně umístěnou střelu rychlým rozklekem vyrazil za pomocí betonu mimo tři tyče!
 
12:58
Pardubice navíc půjdou do čtyř. Matěj Beran je potrestán dvěma minutami za držení.
 
12:12
A to díky druhému faulu Omsku. Tentokrát putuje na trestnou lavici Ilja Michejev, a to za napadení.
 
10:24
Avangard je teď aktivnějším celkem, když se drží v útočné třetině. Zubov po přihrávce na pravý kruh nemířil zle, ale Maxwell jeho pokus vyrazil nad břevno.
 
06:38
06:38 Tomáš KAUT - 0:1
 
06:38
Dynamo právě vstřelilo branku!
Ale Pardubice nakonec jako blesk z čistého nebe udeřily! Nenápadná střela Michala Bárty od levého mantinelu skrytá za několik hráčů s pomocí teče TOMÁŠE KAUTA zapadla až do sítě! Asistence: Michal Bárta.
 
04:54
První vyloučení zápasu. Za příliš mnoho hráčů pyká Omsk, je tu přesilovka pro Pardubice.