po prodl. Avangard Omsk – HC Dynamo Pardubice
2:3
(1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
Komentuje: Lukáš Štěrovský
 
61:18
Dynamo právě vstřelilo branku!
A je rozhodnuto! Kombinaci Pardubic zpoza branky dostala puk až před brankoviště, kde nikým nehlídán neměl problém skórovat PETR SÝKORA! Asistence: Tomáš Rolinek, Petr Čáslava.
 
53:44
Avangard právě vstřelil branku!
Omsk se ve vlastním obranném pásmu dostal k puku, rychlou rozehrávkou se dostal až na útočnou modrou, kde Pestuško precizním pasem předložil puk na volného DANILA FAJZULLINA, který nekompromisně z bezprostřední blízkosti skóroval. Asistence: Maxim Pestuško.
 
46:22
Dynamo právě vstřelilo branku!
Nakonec se ale Pardubice přece jen radují z gólu! Po přesilovkové kombinaci neměl problém doklepnout puk za záda Furcha DAVID TOMÁŠEK. Asistence: Petr Sýkora, Nicholas Schaus.
 
19:09
Avangard právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! Po nezaviněném pádu pardubického beka se kotouče zmocnil Omsk. Puk dostal před volnou bránu PAVEL MACHANOVSKIJ, který měl co dělat, aby jej doklepl do brány. První pokus v těžké pozici promáchl, druhý nakonec skončil v síti. Asistence: Alexej Gluchov, Ivan Fiščenko.
 
06:38
Dynamo právě vstřelilo branku!
Ale Pardubice nakonec jako blesk z čistého nebe udeřily! Nenápadná střela Michala Bárty od levého mantinelu skrytá za několik hráčů s pomocí teče TOMÁŠE KAUTA zapadla až do sítě! Asistence: Michal Bárta.