konec 1.FK Příbram – SK Dynamo Č. Budějovice
1:0
(0:0)
Komentuje: Martin Doležal
 
89
V závěrečné výměně odchází Fillo, který odehrál výborné utkání a patřil k nejlepším na hřišti. Na hrací ploše ho nahradí Tregler.
 
88
Další střídání obstará kapitán Budějovic Kladrubský. Ten do hry pustí Podstavka.
 
84
Za protesty dostal vzápětí žlutou kartu Lengeyel.
 
83
Přečíslení domácích skončilo ranou na břevně! Zeman vysunul za obranu soupeře Suchana. Hosté přestali hrát, protože si mysleli, že se jedná o ofsjad. Nebylo tomu tak a Suchan zakončoval. Jenže pouze do horní konstrukce.
 
79
Škoda hodně ostrým způsobem trefil protihráčem. Žlutá karta je tak zcela na místě.
 
77
Také Moulis okusí hrací plochu, když nahrazuje odstupujícího Pilíka.
 
76
Další výměnu na straně hostů obstará Pešek, který na posledních pár minut pustí Řezáče.
 
75
Krátce na to fauloval Pilík, jenž zatáhl Peška a poslal ho k zemi. Ani on tak neunikne žluté kartě.
 
74
Chrien má bohužel nějaké zdravotní komplikace a opouští hřiště na nosítkách. Ve hře ho nahradí Zdeněk Linhart.
 
73
A do třetice! Tohle už je zmar. Matějů našel zcela osamoceného Suchana, avšak druhý zmiňovaný našel ranou po zemi opět jen hostujícího brankaře.
 
71
To je neuvěřitelné, co gólman Budějovic předvádí! Bednář měl tentokrát prázdnou bránu. Jenže ani z metru nedokázal dát gól. Křížek se v poslední chvíli natáhl ke straně a Bednářovu cenu zneškodnil.
 
70
A opět Křížek! Zeman měl na hlavičce tutovku, když si došel po centru pro jasný gól. Na malém vápně poslal balón pod břevno, jenže hostující muž v rukavivích vytlačil míč nad horní konstrukci.
 
62
Velká nepříjemnost pro hosty! Machovec dostává druhou žlutou kartu, když místo balónu trefil ve skluzu Pilíka. Musí tak předčasně do sprch.
 
60
A chvíli na to se žlutí znova. Hostující Machovec fauloval v soupeřovic vápnu Zápotočného a ani on se kartě nevyhne.
 
59
Následně přichází karetní trest. Hnaníček zneškodnil centr hostů rukou a hlavní arbitr neváhal.
 
56
Mohlo být vyrovnáno! Chrien prokličkoval až do vápna, kde ho Hájovský nedokázal zastavit. Prvně zmiňovaný vyprodukoval tvrdou střelu, avšak balón zastavila levé spojnice.
 
Tomáš HÁJOVSKÝ - 1:0
 
47
Příbram právě vstřelila branku!
Domácí si snad lepší start do druhé části ani nemohli přát. Osmý rohový kop Příbrami už kýžený gól přinesl. Pilík poslal centr do šestnáctky, kde se TOMÁŠ HÁJOVSKÝ prosadil poté, co Bednář přeloboval brankaře. Míč už sice mířil za brankovou čáru, ale Hájovský to raději pojistil a kulatý nesmysl usměrnil hlavičkou do sítě.
 
46
Do druhé části již nenastoupí Krameš. Toho nahradí Suchan.
 
45
V závěru pálil Zeman, když pálil na pravé straně velkého vápna. Přízemní projektil dokázal Křížek vytěsnit jen tak tak!
 
38
Největší šance dosavadního průběhu! Po centru Pilíka hlavičkoval na středu vápna Bednář. Ten zakončoval do dolního rohu, avšak branku minul o pár centimetrů.
 
31
Jenže hosté získali míč a vydali se do útoku. Hájovský raději zariskoval a podrazil unikajícího Chriena. Dostává zaslouženou žlutou.
 
14
Následovala velmi zaímavá sitauce domácích! Filo vyslal míč na zteč do šestnáctky, kde se snažil prosadit Bednář. Toho ale v dobré pozici zastavil ofsajd.
 
13
Těch faulů začíná přibývat a rozhodčímu již došla trpělivost. Kladrubský dostává žlutou, když podrazil Fila.
 
9
Za svou aktivitu byli domácí odměněni dalším rohem a tentokrát už z toho byla šance. Pilíkův centr skončil na hlavičce Hájovského, jenž z malého vápna nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče.