konec FC Hradec Králové – FC Vysočina Jihlava
4:0
(1:0)
Komentuje: David Suchý
 
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím favorizovaného Hradce, který svého soupeře porazil poměrem 4:0. Votrokům se hodně vydařil vstup do druhého poločasu, v jeho čtvrt hodině totiž vstřelil další tři branky, díky čemuž defakto rozhodl o vítězi zápasu. Postupem času se nám hra hodně vyrovnala, také Jihlava se snažila vstřelit alespoň čestnou branku, což se nakonec nepovedlo. Votroci tak potvrdili roli velkého favorita tohoto zápasu a v tabulce se tak dostali před vedoucí Líšeň, se kterou mají stejný počet bodů, avšak utkání k dobru.
 
Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:5.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+2
Mejdrovi vyklouzl míč a vhazovat mohl také soupeř. Selnar v pokutovém území zkoušel najít kolegu Turečka, který se ale daleko nedostal.
 
90+1
Jihlava zahrávala ještě jeden rohový kop, a sice z pravé strany. Vzdušná nabídka nakonec nic nepřinesla a míč následně zamířil až do zámezí.
 
90
Nastavují se tři minuty.
 
90
Sám na branku se řítil hostující Ritter, který ovšem trefil pouze vyběhnuvšího brankáře Reichla!
 
88
Do konce tohoto zápasu nezbývá zrovna moc času, dost možná se nebude ani nic nastavovat. Jihlava se už delší dobu nedostala k opačné šestnáctce.
 
86
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Petr Kodeš, přichází Marek Kejř.
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Daniel Vašulín, přichází Jiří Kateřiňák.
 
86
Pouze v ofsajdu se nacházel domácí Vašulín, který logicky nemohl pokračovat v útočném výpadu domácího celku. Vůbec první ofsajd Votroků v tomto duelu.
 
85
Na levou stranu si pro nahrávku seběhl hostující Turček, který to nakonec zkoušel centrem do pokutového území, kde ovšem našel rukavice brankáře Reichla.
 
84
Vysočině byla poskytnuta výhoda, avšak krátce po jejím skončení zablokoval nahrávku domácí Soukeník. K odraženému míči se jako první dostal Lacko.
 
83
Záviškovi se povedlo vybojovat další autové vhazování, jehož rozehrávku nakonec přenechal Urmovi. Kombinace nakonec narušil Lacko, který rozehrál.
 
82
Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. O vítězi tohoto zápasu je delší dobu rozhodnuto, Jihlava by ovšem mile ráda alespoň snížila.
 
81
Na jistotu před malým momentem odkopával domácí Mejdr, který míč poslal k hranici opačného pokutového území, kde měl dost času na rozehru Číž.
 
79
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Michal Leibl, přichází Dominik Soukeník.
 
78
Střídající Mahr mohl krátce po svém příchodu na hrací plochu vyfasovat žlutou kartu za faul na Selnara. Nakonec tomu tak nebylo, u míče je Tureček.
 
77
Volný kop si nakonec vzal na starost zkušený Rada, který to zkoušel přímo na branku. Jeho rána směřovala pouze do zdi, kde se nacházel také hostující Lacko.
 
76
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Vojtěch Patrák, přichází Karel Pojezný.
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Fares Shudeiwa, přichází Adam Ritter.
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Adam Vlkanova, přichází Jan Záviška.
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Erik Prekop, přichází Jan Mahr.
 
75
Selnar patičkou našel vedle postaveného Patráka, který ovšem neprošel přes protihráče. Na druhé straně byl kousek od šestnáctky faulován Prekop.