konec SK Líšeň 2019 – MFK Chrudim
2:0
(1:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 7:2.
 
Duel je u konce! Líšeň slaví vítězství v poměru 2:0, které potvrdil ve druhé půli svým zásahem střídající Ondřej Vintr. Domácí poté mohli ještě zvýšit, ale šance neproměnili a v závěru duelu je naopak zachránilo břevno.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
Žlutou kartu dostává Milan Ujec (MFK Chrudim).
 
90+2
Vintr se zajímavě uvolnil na hranici vápna, míč si přehodil na levačku, ale jeho střela se nakonec vykroutila vedle branky.
 
90+1
Tutovky hostů! Po akci Froňka nejprve Chrudim trefila břevno, následně po hlavičce Ujece zasahoval jeden z beků na brankové čáře a další hlavičku v podání Vašulína zastavil také na brankové čáře Šustr.
 
90
Nastavují se tři minuty.
 
89
Hosté nezahrozili ani z jednoho z posledních rohových kopů, provinili se totiž útočným faulem. I přesto ale zůstávají u míče.
 
88
Na opačné straně se vpravo uvolňoval k centru Rolinek, nakonec zkusil dokonce vystřelit, ale tak jako tak byla jedho rána zablokována.
 
87
Snaha o zdramatizování zápasu z pohledu hostů už končí jen nepovedenými centry, ten poslední si sebral brankář Šustr.
 
86
Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Patrik Demeter, přichází Michal Suchý.
 
85
Z rohu nakonec nebezpečí vůbec nepřišlo, Čermák se při pokusu o hlavičku provinil faulem.
 
84
Vpřed se následně hnal Machálek, jenže hosté jej zdvojili a před Rolinkem jeden z hostů odkopl míč na roh.
 
83
Na dvě rychlé přihrávky se do úniku dostal Rolinek, ten však místo střely nepochopitelně nahrával ještě doprava Retenovi a navíc za paty. Tahle velká šance šla vyřešit lépe.
 
81
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Ondřej Vencl, přichází Petr Drahoš.
 
80
Rybička nyní hodně naivně zkoušel vybojovat penaltu po kličce obránci, k zemi však šel hodně okatě, a tak je jasné, že se pokutoýv kop pískat nemohl.
 
79
Domácí se skvěle vymanili z tlaku a Šustr skvěle našel na polovině Retena. Ten dal míč do křídla Vintrovi, jenže ten se sice zbavil dvou soupeřů, ale následně už byl z úhlu a o míč přišel.
 
78
U míče už jsou nyní v útoku opět domácí fotbalisté, dlouhý centr směřoval na Rolinka, ale balón už byl za brankovou čáru.
 
76
K přímému kopu se nakonec postavil střídající Froněk, zajímavě to vyzkoušel před zeď, ale zhruba o metr minul branku.
 
75
Několik nepřesností ve středu hřiště a dopředu nakonec přešli hosté a po faulu budou rozehrávat z hranice vápna přímý kop.