konec SK Líšeň – MFK Chrudim
2:0
(1:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
90+3
Žlutou kartu dostává Milan Ujec (MFK Chrudim).
 
90+1
Tutovky hostů! Po akci Froňka nejprve Chrudim trefila břevno, následně po hlavičce Ujece zasahoval jeden z beků na brankové čáře a další hlavičku v podání Vašulína zastavil také na brankové čáře Šustr.
 
86
Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Patrik Demeter, přichází Michal Suchý.
 
83
Na dvě rychlé přihrávky se do úniku dostal Rolinek, ten však místo střely nepochopitelně nahrával ještě doprava Retenovi a navíc za paty. Tahle velká šance šla vyřešit lépe.
 
81
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Ondřej Vencl, přichází Petr Drahoš.
 
76
K přímému kopu se nakonec postavil střídající Froněk, zajímavě to vyzkoušel před zeď, ale zhruba o metr minul branku.
 
73
Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Václav Minařík, přichází Martin Rolinek.
 
72
Další skvělá akce brněnského celku a na tribunách to jen zahučelo. Vintr se opět protáhl po levé straně, zbavil se beka a prudce odcentroval, nabíhající Machálek však v plné rychlosti poslal balón těsně vedle!
 
67
Líšeň právě vstřelila branku!
Domácí vedou už o dvě branky a směřují za výhrou. Čermák dostal parádní kolmici na pravou stranu, kde byl rázem osamocen. Zvedl hlavou a skvělým přetaženým centrem našel na zadní tyči střídající ONDŘEJE VINTRA, který se z voleje trefil náramně pod břevno. Zíma byl bez šance – 2:0.
 
66
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Tomáš Dostálek, přichází Tomáš Froněk.
 
65
Tutovka jako hrom pro domácí barvy! Ti skvěle na dvě přihrávky přešli dopředu a byli ve vápně. Vintr si zpracoval dlouhý nákop, narazil si s Demeterem, ale osamocen před brankou střílel vedle tyče.
 
63
Bačo musel hasit rychlý brejk a zastavit Vašulína, za svůj zákrok zaslouženě uviděl žlutou kartu.
 
58
Hosté mohli vyrovnat! Po ojedinělé akci prošel míč křížem vápna na Rybičku, ten však z úhlu nepropálil Šustra. Domácí gólman míč vyboxoval.
 
57
Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Tomáš Hynek, přichází Milan Ujec.
 
46
Dnešní utkání sleduje 1015 diváků!
 
46
Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Michal Bednář, přichází Ondřej Vintr.
 
45+1
A málem to bylo o dvě branky! Reteno si míč navedl zprava na střed, akci vzal na sebe a jeho prudká rána pořádně vystrašila všechny hostujícího hráče a fanoušky! Míč však skončil těsně vedle.
 
42
Líšeň právě vstřelila branku!
Domácí jdou nakonec do vedení! První centr Jeřábka byl odvracený a následně přišel druhý, po němž pálil z hranice vápna Ševčík, ale Zíma parádně zasáhl. Akce pokračovala dále a zprava šikovně odcentroval Reteno, do jehož střílené přihrávky se vložil VÁCLAV MINAŘÍK a šikovně protečoval míč za záda brankáře Chrudimi – 1:0.
 
25
Hosté i v oslabení teď skvěle vykombinovali obranu domácích a do střílené přízemní přihrávky se vložil ve skluzu Vašulín. Domácí brankář fantasticky na čáře zasáhl, ale všechno vzrušení nakonec bylo zbytečné, protože byl Rybička v ofsajdu.
 
16
Tak pozor, tohle je obrovská komplikace pro hosty! Minářík se skvěle prohnal přes dva soupeře a Krčál jako poslední musel faulem zatáhnout za záchrannou brzdu! Rozhodčí se nerozpakoval a udělil hostujícímu bekovi rovnou červenou kartu!
 
10
První centr domácí odvrátili, ale akce Chrudimi pokračovala. Na další pas si zaběhl na přední tyč útočník Vašulín a balón hlavou trkl těsně vedle!