konec FK Třinec – FK Frýdek-Místek
2:1
(2:1)
Komentuje: Lukáš Podleśny
 
S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 627 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou.
 
Hlavní rozhodčí ukončil dnešní utkání a domácí se přeci jenom radují ze zisku tří bodů. Vítězství dnes Třinci zajistil povedený úvod, neboť v osmé minutě se trefil René Dedič a ve 14. minutě pak ještě Martin Motyčka. Hosté ještě do konce poločasu korigovali skóre trefou Petra Literáka, avšak na další trefu už se Frýdek-Místek nezmohl. Hostům nepomohlo ani vyloučení domácího kapitána Daria Krišta, který se do kabin pakoval po druhé žluté kartě v 85. minutě.
 
90+5
Konec zápasu.
 
90+4
Taktické střídání třineckých fotbalistů. Ze hřiště je stažen Michal Stříž, na trávník vbíhá Martin Janošík.
 
90+4
Domácí hru dostali k rohovému praporku, kde odolali atakům a získali vhazování. Záhy poté navíc bude následovat rohový kop.
 
90+3
Petr Hošek si na pravé straně obhodil Michala Švrčka (FRM), který ho následně poslal na trávník. Žlutá karta!
 
90+2
Také další akce končí pohodovým zákrokem Lukáše Palečka, který vyběhl z brány a bez problémů zastavil nepřesnou přihrávku soupeře.
 
90+1
Již v nastavení druhého poločasu si hosté vypracovali rohový kop. Po odvrácení centru sice hlavičkoval Nworah, avšak jeho nevýrazné zakončení šlo přesně k Palečkovi.
 
90
Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty.
 
90
Matej Ižvolt (TRI) byl nejprve zřejmě faulován, ale poté se sám provinil proti pravidlům a vidí žlutou kartu. Domácím fanouškům se to ale vůbec nelíbí.
 
88
Rodící se brejk Frýdku-Místku na půli zastavil Petr Hošek (TRI). Také pro něj je připraven trest v podobě žluté karty.
 
88
Domácí míč dostali až k útočícímu Hoškovi, který hru roztáhl více doleva. Nepřesné zakončení Stříže končí ziskem rohového kopu.
 
88
Na další rohový kop hostujícího týmu si na bližší tyči naběhl Martin Klabník. Stoper Frýdku-Místku však hlavičkoval těsně nad břevno Palečkovy brány.
 
87
Domácí si s menšími problémy poradili i při rohovém kopu. Hra se dostala k půlící čáře, ale nyní již dopředu znovu spěchají fotbalisté Frýdku-Místku.
 
86
Do pokutového území domácích přilétl centr z kopačky Martina Slaninky. Míč byl sice odvrácen, ale jen ke Klabníkovi. Jeho střela byla zablokována.
 
85
Výrazná komplikace pro domácí celek. Dario Krišto (TRI) si pomohl faulem a hlavní rozhodčí mu po mírném váhání ukazuje druhou žlutou kartu. Ta je samozřejmě doplněna kartou červenou.
 
84
U postranní čáry byl důrazně dohrán Stříž, nicméně Hykelovi není odpískán faul. Třinec bude vhazovat.
 
84
Mikk Reintam si teď při bránění pomohl rukami. Nikolas Šumský bude zahrávat volný kop a do pokutového území spěchají všichni hráči oblékající červený dres.
 
83
Nworah dobře zpracoval vysokou přihrávku, avšak následně se nedovoleným zákrokem provinil Ilko, který se prodíral přes bránícího soupeře.
 
82
Petr Hošek teď měl nalevo dost prostoru a postoupil až k pokutovému území. V souboji však ztratil míč a nakonec nezískal ani rohový kop.