konec FK Fotbal Třinec – MFK Frýdek-Místek
2:1
(2:1)
Komentuje: Lukáš Podleśny
 
90+4
Taktické střídání třineckých fotbalistů. Ze hřiště je stažen Michal Stříž, na trávník vbíhá Martin Janošík.
 
90+3
Petr Hošek si na pravé straně obhodil Michala Švrčka (FRM), který ho následně poslal na trávník. Žlutá karta!
 
90
Matej Ižvolt (TRI) byl nejprve zřejmě faulován, ale poté se sám provinil proti pravidlům a vidí žlutou kartu. Domácím fanouškům se to ale vůbec nelíbí.
 
88
Rodící se brejk Frýdku-Místku na půli zastavil Petr Hošek (TRI). Také pro něj je připraven trest v podobě žluté karty.
 
88
Na další rohový kop hostujícího týmu si na bližší tyči naběhl Martin Klabník. Stoper Frýdku-Místku však hlavičkoval těsně nad břevno Palečkovy brány.
 
85
Výrazná komplikace pro domácí celek. Dario Krišto (TRI) si pomohl faulem a hlavní rozhodčí mu po mírném váhání ukazuje druhou žlutou kartu. Ta je samozřejmě doplněna kartou červenou.
 
79
Poslední minuty zápasu si zahraje Dávid Berežný, kterému své místo přepustil Marek Šichor.
 
76
Martin Vyskočil má pro dnešek odpracováno. Jeho místo na hřišti zaujímá střídající Peter Nworah.
 
73
Hodně jedovatou střelu z volného kopu teď vyslal Šumský. Jeho pokus byl navíc tečován ve zdi třineckých hráčů a míč zamířil jen kousek vedle Palečkovy brány.
 
71
Hodně důrazným způsobem teď jednoho z hostů zastavil Martin Motyčka (TRI). Přichází již dlouho očekávaná žlutá karta.
 
65
První střídání domácího celku a hned dvojité. Hřiště opouští Petr Joukl se Šimonem Šumberou, opačný směr nabrala dvojice Matej Ižvolt – Petr Hošek.
 
65
Na kvalitní centr od rohového praporku si naskočil Martin Motyčka, který hlavou dokázal zakončit. Míč si to namířil jen pár decimetrů vedle vzdálenější tyče.
 
61
Povedený průnik Pavola Ilka zastavil až třetí hráč domácích. Byl jím Dario Krišto (TRI), který však následně obdržel žlutou kartu.
 
59
Výborný centr do pokutového území a následnou hlavičku musel vykopávat Paleček, avšak míč se opět dostal k hostujícímu hráči. Ten bleskově zakončoval a domácí gólman musel znovu do vzduchu. Rohový kop!
 
56
Hykel napravo dobře zakombinoval s Ilkem. Toho u postranní čáry sestřelil Michal Střiž (TRI) a ten vidí kartónek žluté barvy.
 
43
Aktivita Frýdku-Místku mohla přinést vyrovnání. Zleva se do pokutového území natlačil Adam Ševčík, který z velkého úhlu dokázal vyprášit Palečkovy rukavice.
 
35
Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
Hostující celek ve 35. minutě snižuje na rozdíl jediné branky. Centr z volného kopu doputoval až do šestnáctky domácích, kde byly k vidění velké zmatky. Dvakrát se Třinci nepodařilo odpravit míč do bezpečí a nakonec vše vyústilo ve střelu PETRA LITERÁKA, jenž překonal bezmocného Palečka.
 
25
Hosté si v pohodě poradili s rohovým kopem soupeře a rychle se vydali vpřed. Postup se snažil zastavit Tomáš Benetka (FRM), jenž je odměněn žlutou kartou.
 
15
Hned další akce Třince byla zastavena pouze za cenu žluté karty. Tu inkasoval Nikolas Šumský (FRM).
 
14
Třinec právě vstřelil branku!
A je to 2:0! Po rychlé akci na levé straně přišel dokonale přesný centr na střed pokutového území. Tam se nacházel MARTIN MOTYČKA, který míč z voleje poslal na bránu. Prepsl si na kulatý předmět sáhl, avšak vytěsnit mimo tři tyče ho nedokázal.
 
8
Třinec právě vstřelil branku!
Domácí jdou zničehonic do vedení. Centr z místa předchozího přestupku byl v pokutovém území prodloužen, čímž byl k zákroku donucen Prepsl. Hostující gólman však míč pouze vyrazil a dobíhající RENÉ DEDIČ ho z dorážky bez problémů dostal za brankovou čáru.
 
Okresní derby bylo pro nezpůsobilý terén odloženo. Nový termín byl stanoven na úterý 2. května. Výkop je naplánován na 17:00.