konec Bohemians Praha 1905 – SK Slavia Praha
0:4
(0:3)
Komentuje: Michal Nussbauer
 
51
Slavia právě vstřelila branku!
Totální zmar obrany Bohemians. CHRISTOS ZAFEIRIS ve vápně přiťukl míč Provodovi, ten s ním procházel šestnáctkou jako mezi kužely a po otočce přiťukl opět řeckému záložníkovi. Zafeiris stoprocentní šanci využil a šajtlí obstřelil Frühwalda. Nejprve byl gól odvolán pro ofsajd, po konzultaci hlavního s videem ale platí a stav 0:4 už pro domácí zavání opravdovou ostudou.
 
34
Slavia právě vstřelila branku!
Nepovedené představení Bohemians dostalo další ránu. Slávisté zakombinovali na pravém křídle, Lingr následně dribloval podél brankové čáry a přihrál okolo Frühwalda před odkrytou bránu. ONDŘEJ PETRÁK se snažil o odkop, ale minul a balon si snad stojnou nohou poněkud komicky srazil do vlastní svatyně. 0:3.
 
16
Slavia právě vstřelila branku!
Tak tohle už je pro Bohemians pořádný průšvih. V obrovské pohodě hrající Diouf na levé straně nasadil jesličky Matouškovi a přihrál pod sebe Provodovi. Jeho nástřel mezi obrannou linii a brankáře si našel TOMÁŠ CHORÝ a elegantní patičkou zasunul míč za Frühwalda. 0:2!
 
14
Slavia právě vstřelila branku!
Hosté jdou do vedení a momentálně i do tříbodového trháku na čele tabulky. Holešův centr prodloužil bránící Petrák pouze za sebe, kde číhal připravený MALICK DIOUF. Slávistický wingbek potvrdil výsostnou střeleckou formu a ranou na zadní tyč nedal Frühwaldovi šanci zasáhnout. 0:1!