konec 1. SK Prostějov – FC Vysočina Jihlava
2:1
(1:1)
Komentuje: Jakub Holínka
 
90+6
Obrovský závar před brankou Prostějova v samém závěru! Dlouhý centr hostů propadl přes klubko hráčů ve vápně a skončil až na zadní tyči, odkud se odrazil před branku, hosté ale míč do sítě dotlačit nedokázali. Michal Smutný z dorážky branku netrefuje a chytá se za hlavu!
 
90+4
Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
ze hřiště odchází Jan Koudelka, přichází Marek Bielan,
ze hřiště odchází Filip Žák, přichází Anwar Imider.
 
90+3
Žlutá karta pro tým FC Vysočina Jihlava (Michal Smutný).
 
89
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
ze hřiště odchází Adam Pešek, přichází Michal Smutný.
 
88
Prostějov právě vstřelil branku!
Domácí si v závěru berou vedení zpět! Velkou zásluhu na gólu má domácí kapitán Jan Koudelka, který dostal na pravé straně více prostoru než bylo zdrávo, rozhlédl se a poslal přesný pas do vápna na nabíhajcího JAKUBA HABUSTU, který z první míč posílá po zemi přesně k zadní tyči mimo dosah Jágrika – 2:1!
 
86
Na centr Matúše Lacka z pravé strany si na malém vápně naskočil MIchal Zahradník, v dobré pozici ale posílá svoji hlavičku jen vedle pravé tyče. To byla dobrá šance ke skórování.
 
73
Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
ze hřiště odchází Lukáš Lahodný, přichází Marek Matocha.
 
64
Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
ze hřiště odchází Robert Bartolomeu, přichází Michal Zapletal,
ze hřiště odchází Martin Vybíral, přichází Lukáš Hrdlička.
 
64
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
ze hřiště odchází Justin Araujo-Wilson, přichází Michal Záhradník.
 
63
Hosté se vydali do brejku a za záchrannou brzdu musel zatáhnout Jakub Habusta. Jasná žlutá karta.
 
63
Na kroucený centr Radka Lehovce si na zadní tyči nejvýše vyskočil Kauan Carneiro, jeho prudká hlavička ale končí na břevně!
 
56
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
ze hřiště odchází Filip Šancl, přichází Jakub Selnar,
ze hřiště odchází Miroslav Křehlík, přichází Matúš Lacko.
 
54
Maximilien Boussou zazadu srazil na polovině hřiště Jana Koudelku a po zásluze vidí od hlavního rozhodčího Daniela Vokouna kartónek žluté barvy.
 
49
Na druhé straně si odražený míč našel na hranici šestnáctky Miroslav Křehlík a jeho pokus končí jen těsně vedle pravé tyče!
 
46
Krásnou individuální akcí se blýskl Justin Araujo-Wilson, který se protáhl přes dva obránce domácích, jeho ránu na zadní tyč zpoza šestnáctky ale vyráží na roh pozorný Luděk Vejmola.
 
41
Jihlava právě vstřelila branku!
A je vyrovnáno. Centr do vápna srazila obrana Prostějova pouze do míst, kde číhal JUSTIN ARAUJO-WILSON a ten střelou po zemi z první překonává Luďka Vejmolu – 1:1!
 
40
Po faulu na polovině hřiště vidí žlutou kartu Adam Pešek.
 
33
Centr Roberta Bartolomea si ve vápně našel osamocený Lukáš Lahodný, jeho hlavička však konší těsně vedle levé tyče! Adam Jágrik se za míčem jen ohlédl.
 
28
Prostějov právě vstřelil branku!
Domácí jdou do vedení! Centr Roberta Bartolomea z pravé strany ve vápně vyboxoval Adam Jágrik pouze o míst, kde byl připravený JAKUB HABUSTA, který si za šestnáctkou míč zpracoval a jeho krásná rána končí v levém horním rohu branky – 1:0!
 
27
Těsně za šestnáctkou napřáhl ke střele Robert Bartolomeu, jeho ránu tečovala obrana hostů a míč skončil na zadní tyči na hlavě Filipa Źáka, který jej zblízka doklepl do sítě. Radost fotbalistů Prostějova ale netrvala dlouho, praporek pomezního sudího je nahoře – ofsajd.
 
21
Kousek za velkým vápnem se do míče opřel Miroslav Křehlík a jeho rána pořádně provětrala rukavice Luďka Vejmoly. Ten si ale s jedovatou střelou poradil a vyráží míč na roh.
 
7
Adrián Čermák si převzal míč za hranicí šestnáctky, posunul si jej na levačku a vypálil po zemi k tyči, pozorný Luděk Vejmola ale jeho pokus vyráží na roh.
 
5
Branka, kterou vstřelil Filip Žák, nemůže být uznána pro zřetelný ofsajd. Od branky rozehrává Adam Jágrik.