konec FK Viktoria Žižkov – SK Líšeň 2019
1:4
(0:1)
Komentuje: Vojtěch Martinek
 
88
Líšeň právě vstřelila branku!
Máme rozhodnuto, Brněnští v závěru přidávají ještě jeden gól a pár domácích fanoušků opouští tribuny! Zřejmě poslední zápis na střeleckou listinu učinil ADAM VLASÁK, který se dostal do brejku a vysunutého Melichara překonal jednoduchým zakončením na zadní tyč – 1:4!
 
69
Líšeň právě vstřelila branku!
Ve druhé půli kvalitně hrající Žižkovští po Silného zásahu zkolabovali a vzápětí prohrávají už o dva góly! Tentokrát se na střeleckou listinu zapisuje MILAN LUTONSKÝ, který se na rozdíl od Silného prosadil ranou zpoza šestnáctky – 1:3!
 
67
Líšeň právě vstřelila branku!
Tak to je neuvěřitelné, Líšeň se po pár sekundách vrací zpět do vedení! Život z tribun na Žižkově na malou chvíli vysál JAN SILNÝ, který překonal Melichara z bezprostřední blízkosti – 1:2!
 
65
Žižkov právě vstřelil branku!
Tisícovka fanoušků pod vysílačem se po hodině hry dočkala, na Žižkově začínáme zase od začátku! Gembický se uvolnil na levém kraji vápna a těsně před zadní čarou nasměroval míč na nabíhajícího TOMÁŠE NECIDA, který skluzem přidává svůj druhý gól v červenobílém – 1:1!
 
20
Líšeň právě vstřelila branku!
Neodpískaný pokutový kop teď musí Žižkovské pálit dvojnásob, Líšeň totiž jen o pár sekund později odskakuje do vedení! První gól celku z Brna v této sezóně vstřelil MICHAL JEŘÁBEK, který využil nepřehledné situace v šestnáctce a lehce dopravil balón za Melichara – 0:1!