konec SK Slavia Praha – Bohemians Praha 1905
2:1
(0:0)
Komentuje: Michal Nussbauer
 
90+3
Bohemians právě vstřelili branku!
Prohlásit tenhle zásah jen za čestný by byl hřích. LUKÁŠ HŮLKA si na hranici šestnáctky našel zpětnou přihrávku Davida Hufa a fenomenální střelu z první zakroutil za Staňka, který se marně prolétl vzduchem. 2:1!
 
87
Staněk se musel činit! Kovařík vypálil pravačkou jedovku z hranice vápna, gólman Slavie nebezpečnou střelu boxuje před sebe.
 
86
Střídání v týmu SK Slavia Praha:
ze hřiště odchází Petr Ševčík, přichází Lukáš Masopust,
ze hřiště odchází Václav Jurečka, přichází Stanislav Tecl.
 
85
Žlutá karta pro tým SK Slavia Praha (Oscar).

Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Martin Dostál).

Sudímu Všetečkovi se nezamlouvala rozmíška mezi oběma plejery.
 
84
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Martin Hála, přichází David Huf.
 
77
Střídání v týmu SK Slavia Praha:
ze hřiště odchází David Douděra, přichází Michal Tomič.
 
76
Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (David Puškáč). Důvodem je pochopitelně nedovolený zákrok, jehož obětí byl Oscar.
 
72
Douděra po přihrávce Juráska vlétl do vápna jako utržený vagón, přízemním zakončením na přední tyč ale Soukupa nepřekvapil. Roh pro domácí.
 
71
Střídání v týmu SK Slavia Praha:
ze hřiště odchází Mojmír Chytil, přichází Christos Zafeiris.
 
69
První zákrok pro Jindřicha Staňka. Hála vypálil vnějším nártem, jeho pokus ale neměl dostatečnou razanci a gólmanovi Slavie tak nenadělal výraznější potíže.
 
68
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Milan Ristovski, přichází David Puškáč,
ze hřiště odchází Erik Prekop, přichází Matyáš Kozák.
 
67
Slavia právě vstřelila branku!
Domácí soupeře ale poté znovu zamkli ve vápně a tlak nesl ovoce. Douděrův centr z pravého křídla do nebezpečného prostoru přesně našel místo, kam nabíhal MOJMÍR CHYTIL. Reprezentační útočník zakončil krkolomně, ale jeho pokus i tak mířil do sítě. 2:0!
 
66
Zmrzlý přihrál na malé vápno Provodovi, který z jedničky zakončoval slabší pravačkou. Soukup si ale poradil, dal nohy k sobě a nenechal si dát jesličky.
 
55
Slavia právě vstřelila branku!
Ligová neprůstřelnost Lukáše Soukupa je u konce, Eden slaví. A je potřeba přiznat, že na tuhle utaženou ránu PETRA ŠEVČÍKA by byl asi krátký skoro každý gólman. Středopolař Slavie si našel na hranici vápna odražený míč po centru Oscara a tvrdou ránu poslal do sítě odrazem od tyče. Povedená trefa a pro Ševčíka premiérová v sezoně, 1:0!
 
49
Sešívaní se z vlastní poloviny bleskově dostali kupředu. Jurečka na pravém křídle elegantně prohodil Hrubého a štrádoval si to na branku, jeho nástřel na zadní tyč ale Soukup dokázal vykopnout mimo brankový prostor.
 
46
Střídání v týmu SK Slavia Praha:
ze hřiště odchází David Zima, přichází Matěj Jurásek.
 
45
Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Lukáš Soukup). Gólman hostí si dával na čas s výkopem už poněkolikáté, což sudí Všetečka nehodlá tolerovat.
 
45
Teď při Klokanech stáli všichni svatí! Oscarův bochánek do vápna padal za Soukupa a nakonec orazítkoval břevno.
 
43
Soukup v akci a znovu úspěšné! Zima z rohu vápna vyslal na branku Klokanů nebezpečný obstřel, jenže gólman Bohemians jej dokázal vyrazit na roh.
 
33
Douděra potáhl balon po pravém křídle a zpětným centrem téměř z úrovně brankové čáry hledal Zmrzlého. Zakončení levého beka Slavie z první mělo solidní parametry, Soukup ale vytasil perfektní reflexivní zákrok.
 
29
Chytil se v šestnáctce obtočil okolo Křapky a padá k zemi! Všetečka gestem jasně naznačuje, že na penaltu je tohle ale málo.
 
25
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Daniel Köstl, přichází Martin Dostál.
 
19
Tlak Slavie pokračoval. Centr z pravé strany se snad od zad Chytila odrazil k Jurečkovi, tomu ale volej z úrovně puntíku vůbec nesedl a balon letí vysoko nad.
 
18
Zmrzlého nástřel do malého vápna vypadal hodně nebezpečně, Hybš byl ale rychlejší než soupeři a dokázal jej alespoň na chvíli odvrátit do bezpečí.
 
15
Křest ohněm pro Soukupa. Gólman Bohemians musel předvést první vážnější zákrok a učinil tak s bravurou. Jurečka na něj po skvostném pasu Provoda postupoval sám, Soukup se ale gymnasticky roztáhl a pravačkou vypíchl balon útočníkovi Slavie při pokusu o kličku.
 
5
Bohemians se stále drželi na útočné polovině. Slavia nedůrazně zakročila proti dlouhému autu Hály a Hrubý pálil z voleje levačkou. Jeho pokus se ale o nějaký ten metr do Staňkovy brány nevešel.