konec Bohemians Praha 1905 – FK Jablonec
2:0
(2:0)
Komentuje: Michal Nussbauer
 
90+8
Žlutá karta pro tým FK Jablonec (David Houska). Po ztrátě míče nevybíravě podrazil Puškáče.
 
90+8
Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Matěj Hybš). Domácí obránce nedovoleně zabrzdil unikajícího Aléguého.
 
90+7
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Jan Vondra, přichází David Puškáč.
 
90
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Filip Souček, přichází Tomáš Hübschman,
ze hřiště odchází Bienvenue Kanakimana, přichází Jakub Gaši.
 
87
Domácí ale o míč záhy přišli a zatěžkávací zkoušku absolvoval nový brankář Bohemians Lukáš Soukup. Po kombinaci s Velichem a Kratochvílem pálil z dobré pozice Martinec mezi jeho nohy, Soukup ale včas zaklapl betony.
 
85
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Václav Drchal, přichází Oliver Velich. Odchozí plejer se zranil při jednom z četných soubojů.
 
83
Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Adam Kadlec).
 
79
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Dominik Hollý, přichází Alexis Alégué.
 
78
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Roman Valeš, přichází Lukáš Soukup.
 
78
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Jan Kovařík, přichází Matěj Hybš.
 
75
Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Jan Vondra). Zřejmě to zapříčinily protesty vůči předchozímu verdiktu. Stejně jako obránce domácích pak viděl žlutou i trenér Jaroslav Veselý.
 
74
Opět v akci Shejbal, opět na zemi a zase se nepíská faul. Domácí žolík uháněl sám na Hanuše a zezadu jej atakoval Houska. Pokud by Černý zapískal, byl by to jednozančně faul na červenou. O nedovolený zákrok se ale podle něj nejednalo.
 
73
Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Jan Shejbal).
 
70
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Martin Hála, přichází Jan Shejbal,
ze hřiště odchází Ondřej Petrák, přichází Daniel Köstl.
 
64
Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Michal Beran, Lukáš Hůlka). První jmenovaný stáhl rozbíhajícího se Kratochvíla, druhý zřejmě protestoval.
 
63
V akci znovu Beran – ještě aby ne, když jsou Velikonoce! Šikovný záložník prodribloval středem a přihrávkou doleva našel Hálu, který následně zleva postupoval do vápna. Poté si zasekl Filipa Součka a ve velké šanci se pokusil využit toho, že má Hanuš otevřeno na přední tyči. Brankář Jablonce ale zamezil třetí inkasované brance skvělým reflexivním zákrokem.
 
48
Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Martin Hála). Domácí středopolař sice nejprve zasáhl míč, pak ale nevybíravě trefil i Kratochvíla.
 
46
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází David Houska. Jakub Martinec, který dosud operoval ve středu zálohy, míří přímo na hrot.
 
42
Vytáhlí Prekop a Ristovski se na chvíli stali fotbalovými baviči. Druhý jmenovaný přihrál tomu prvnímu patičkou, ten mu míč vrátil a uháněl do vápna. Ristovského centr si Prekop zpracoval na prsa a zkoušel pálit z otočky, jenže zamířil jen doprostřed.
 
40
Bohemians právě vstřelili branku!
Rána v podání kapitána. Nadýchaný rohlíček Kovaříka od praporku našel přesně LUKÁŠE HŮLKU, který jen nastavil hlavu a následně se běžel radovat. Pohledně sehraná standardka, domácí vedou 2:0!
 
38
Tekijaški se zavěsil do vzduchu a centrovaný balon z pravé strany trkl směrem k brance. Meruna proplachtila těsně nad břevnem.
 
37
Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Ondřej Petrák).
 
30
Žlutá karta pro tým FK Jablonec (Filip Souček). I druhý jablonecký Souček byl napomínán. Pár metrů od rohu vápna totiž podsekl Martina Hálu. Výsledkem je i zajímavá standardka pro Bohemians.
 
27
Do šance se dostali i Bohemians. Po rychle rozehraném přímém kopu se osamocený před Hanušem zjevil Prekop, jenže z úrovně puntíku přestřelil jak vybíhajícího gólmana, tak branku.
 
26
Práce pro Romana Valeše. Hollý se pěkně uvolnil ve vápně a zakončoval z bezprostřední blízkosti, zkušený gólman mu ale zmenšil úhel a střelu vyrazil do bezpečí. Následně si poradil se i se slabým pokusem Čanturišviliho.
 
22
Žlutá karta pro tým FK Jablonec (Daniel Souček). Hostující plejer měl zřejmě za to, že gólu Bohemians předcházel faul, a svůj názor dal až moc vehementně najevo.
 
22
Bohemians právě vstřelili branku!
V Ďolíčku se po čtyřzápasovém střeleckém trápení konečně slaví domácí gól. A jaký! Lukáš Hůlka vybojoval míč na Martincovi a po krátkém navedení jej posunul MICHALU BERANOVI. Drobný středopolař si merunu připravil na pravačku a tvrdou ranou přímo pod víko nechal Hanuše se marně proletět vzduchem. 1:0!
 
20
Beran zachytil nepřesnou rozehrávku Hanuše, překvapivě jednoduše obešel Kratochvíla a přihrávkou z úrovně brankové čáry oslovil k zakončení Hálu. Ten ale nyní asi v duchu proklíná Isaaca Newtona, neboť jej při pokusu o střelu levačkou zradila gravitace.
 
16
Dlouhé vhazování? Parketa Martina Hály. Záložník Bohemians katapultoval balon na malé vápno, odkud jej Kadlec prodloužil ke Křapkovi. Ten bohužel pro domácí nedokázal dát míči dostatečnou razanci a Hanuš si tak připisuje poměrně jednoduchý zákrok.
 
13
Ďolíčkem to zahučelo, leč marně. Prekop si v souboji jeden proti jednomu poradil s Filipem Součkem a přihrával pod sebe Hálovi, před nímž už skoro zívala odkrytá brána. Bohužel pro Klokany se s domácím záložníkem vrátil Tekijaški a odvrátil téměř jistý gól.
 
7
Zničehonic naopak málem udeřili hosté. Na centr Kanakimany z pravé strany si naskočil Drchal a hlavou jen o pár čísel minul branku.