konec CA Osasuna – Real Madrid
2:4
(1:2)
Komentuje: Aleš Strouha
 
90+2
Osasuna právě vstřelila branku!
Domácí v závěru ještě snižují, když se po přihrávce od Aresa ranou mezi nohy brankáře Lunina prosadil IKER MUÑOZ.
 
64
Real Madrid právě vstřelil branku!
Rüdiger poslal balon dopředu na Valverdeho, ten míč lehce přiťukl VINÍCIUSOVI JÚNIOROVI a ten z úhlu okolo vybíhajícího brankáře poslal míč znovu do brány – 1:4!
 
61
Real Madrid právě vstřelil branku!
Lunin dlouhým výkopem na polovinu hřiště našel Valverdeho, který vyhrál hlavičkový souboj s Catenou. Míč právě hlavou posunul do běhu BRAHIMU DÍAZOVI a ten svůj samostatný únik zakončil gólem na 3:1!
 
18
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hosté si berou zpět své vedení, když se ve vápně k míči dostal Valverde, jehož přihrávku naslepo si našel DANI CARVAJAL, který hodně krkolomným zakončením vnějším nártem pravé nohy poslal balon až do sítě – 1:2!
 
7
Osasuna právě vstřelila branku!
ANTE BUDIMIR potvrzuje skvělou střeleckou formu a střílí patnáctý gól sezony. Centr z rohového kopu propadl na zadní tyč k Herrandovi, který patrně střílel. Mířil ale hodně mimo, avšak přesně do míst, kde stál ANTE BUDIMIR. Ten propálil vše, co mu stálo v cestě.
 
4
Real Madrid právě vstřelil branku!
Alejandro Catena udělal jako poslední hráč obrovskou chybu, když si nechal vzít balon VINÍCIUSEM JÚNIOREM. Ten šel následně sám na brankáře a ranou k tyči velmi pohodlně otevřel skóre zápasu.