konec Bohemians Praha 1905 – FC Zlín
0:0
(0:0)
Komentuje: Michal Luxa
 
90+4
Střídání v týmu FC Zlín:
ze hřiště odchází David Tkáč, přichází Tom Slončík.
 
90+2
Matej Rakovan šetřil čas, za což uviděl žlutou kartu. Rozhodčí ukazuje, že i tohle připočte k nastavenému času.
 
90
Centrovaný míč byl velmi dobrý a dočkali jsme se zakončení, které ale mířilo přímo na Martina Jedličku. Bohemians na nic nečekají a vyráží na druhou stranu.
 
90
Střídání v týmu FC Zlín:
ze hřiště odchází Vukadin Vukadinović, přichází Nedeljko Kovinić.
 
86
Dalším nedovoleným zákrokem, který se potrestaný žlutou kartou, se provinil Michal Beran. Domácí hráč vysokou nohou zasáhl do hlavy Alexandra Bužka.
 
86
Zpoza vápna se napřáhl Michal Beran, který mířil do levého spodního rohu branky. Po míči se natáhl Matej Rakovan, který pokus vyrazil do strany.
 
76
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Matyáš Kozák,
ze hřiště odchází David Puškáč, přichází Adam Kadlec.
 
69
Jan Matoušek přihrával na pravou stranu vápna, kde se do balonu opřel Vojtěch Smrž, jehož pokus letěl asi metr na branku. Úvodní branka už je cítit ve vzduchu.
 
68
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Martin Dostál, přichází Robert Hrubý,
ze hřiště odchází Adam Jánoš, přichází Michal Beran.
 
67
Se štěstím si balon do vápna posunul Erik Prekop, a tak proti němu vystartoval Matej Rakovan. Do situace se na poslední chvíli ještě zapojil Jakub Kolář, jenž balon odehrál a poté se srazil se svým brankářem.
 
65
Z levé strany odcentroval Jakub Kolář, který měl na zadní tyči tři spoluhráče. Obránci Bohemians zaspali, a tak Dominik Simerský naskakoval úplně sám. Ovšem jeho hlavička z jasné pozice mířila kousek vedle levé tyče!
 
64
Po vzdušném souboji trefil Erik Prekop do obličeje Jakuba Janetzkého, za což uviděl žlutou kartu.
 
62
Střídání v týmu FC Zlín:
ze hřiště odchází Lukáš Bartošák, přichází Youba Dramé.
 
62
Střídání v týmu FC Zlín:
ze hřiště odchází Joss Didiba, přichází Alexandr Bužek.
 
56
Velkou rychlost nabral Jan Matoušek, který se dostal za obránce. Útočník Bohemians zkoušel střelu placírkou, která měla zapadnou k zadní tyči. Ovšem mířila jen na hostující gólmana.
 
51
Vukadin Vukadinović přihrával na zadní tyč, kde soupeře předskočil Lukáš Bartošák. Pro domácí celek bylo jediným štěstím, že zlínský záložník balon netrefil.
 
49
Hlavní rozhodčí se vrátil k momentu, který se stal na půlce a žlutou kartou potrestal Matěje Hybše.
 
49
Matěj Hybš trefil vysokou nohou Antonína Fantiše, ale po křídle postupoval do vápna Vukadin Vukadinović. Jeho pumelice ze strany ale mířila jen do připraveného brankáře.
 
46
Střídání v týmu FC Zlín:
ze hřiště odchází Tomáš Čelůstka, přichází Martin Cedidla.
 
45+3
Hodně z branky po předešlé situaci vyběhl Martin Jedlička, jenž si pustil pusu na špacír, za což byl obdarovaný žlutou kartou.
 
42
Kovaříkův centr mířil na hranici malého vápna, kde se u balonu objevil Jan Vondra, který zblízka mířil do Mateje Rakovana. Jen díky hostujícímu brankáři je stav stále bez branek.
 
37
Centrovaný míč si našel Joss Didiba, jehož hlavička padala do vlastní branky. Ovšem Matej Rakovan si poradil a navíc byl ještě faulovaný.
 
33
Jan Matoušek se dral za balonem, který si následně pokryl tělem a patičkou našel spoluhráče. Do míče se tak opřel David Puškáč, jehož pokus vyrazil nad branku Matej Rakovan.
 
16
Centr od rohového praporku vyrazil Matej Rakovan jen před sebe, kde se nacházel Jan Matoušek. Jeho okamžité zakončení ale znovu mířilo jen do brankáře Zlína.
 
15
A ještě jedna karta, kterou si za nesportovní chování vysloužil Dominik Simerský.
 
14
Na druhou stranu se proti otevřené obraně řítil Jan Matoušek, kterého v posledním momentu fauloval Joss Didiba, jenž uviděl žlutou kartu.
 
13
Joss Didiba centrem hledal Dominika Simerského, ale ve vzduchu situaciovládl Erik Prekop. Zlínští znovu poslali dlouhý aut do vápna, kde byl v dobré příležitosti Dominik Simerský, jehož pokus lapil Martin Jedlička.