konec Bohemians Praha 1905 – FC Zlín
0:0
(0:0)
Komentuje: Michal Luxa
 
Ačkoliv si oba celky připravily několik šancí, více domácí hráči, tak jsme se branky nedočkali. S konečným výsledkem budou spokojenější hráči Zlína, kteří se větší čas bránili, a tak bod je dobrým obnosem. Naopak Bohemians si asi budou drbat hlavy, protože toho zahodili opravdu hodně. Mužem zápasu se tak jasně stává Matej Rakovan, který byl klíčovým mužem Vrbovy družiny.

Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek dne.
 
90+7
Konec zápasu.
 
90+6
Erik Prekop byl daleko od míče, na který nemohl dosáhnout, přesto kopl soupeře. Hra se v nastavení hodně přerušuje a ztratila tempo.
 
90+4
V Praze to vypadá na dělbu bodů mezi Bohemians a Zlínem. Tohle by byla jistě ztráta pro domácí celek, který zahodil mnoho šancí.
 
90+4
Střídání v týmu FC Zlín:
ze hřiště odchází David Tkáč, přichází Tom Slončík.
 
90+2
Matej Rakovan šetřil čas, za což uviděl žlutou kartu. Rozhodčí ukazuje, že i tohle připočte k nastavenému času.
 
90+1
Utkání ještě zdaleka nekončí, hlavní rozhodčí nastavuje minimálně šest minut.
 
90
Centrovaný míč byl velmi dobrý a dočkali jsme se zakončení, které ale mířilo přímo na Martina Jedličku. Bohemians na nic nečekají a vyráží na druhou stranu.
 
90
Střídání v týmu FC Zlín:
ze hřiště odchází Vukadin Vukadinović, přichází Nedeljko Kovinić.
 
89
Zlín chce v Ďolíčku vyhrát a znovu vyrazil do rychlé protiakce. Zakončení Davida Tkáče bylo sražené na rohový kop. Ovšem nejprve se bude ještě střídat.
 
88
Před Janem Kovaříkem podklouzl soupeř, a tak se dostal k centru, který ale mířil blízko brance. Matej Rakovan si celou situaci pohlídal a znovu pošetří trochu času. Obrana Zlína musí být v posledních momentech trochu přetížená.
 
86
Dalším nedovoleným zákrokem, který se potrestaný žlutou kartou, se provinil Michal Beran. Domácí hráč vysokou nohou zasáhl do hlavy Alexandra Bužka.
 
86
Zpoza vápna se napřáhl Michal Beran, který mířil do levého spodního rohu branky. Po míči se natáhl Matej Rakovan, který pokus vyrazil do strany.
 
85
Pokračujeme v utkání, který se blíží ke konci normální hrací doby. Podle přerušování ve druhém poločase by se mohlo ještě dost nastavovat.
 
83
V pokutovém území se hlavami srazili Matyáš Kozák a Martin Cedidla. Hůře to vypadá s hostujícím hráčem, kterému se na nohy moc nechce. A podle toho jak ho narovnává Jakub Kolář, to vypadá vyražený dech.
 
82
Domácí hráči chtějí hrát, ale čas už jim utíká velmi rychle. Naopak svěřenci Pavla Vrby jsou blízko bodovému zápisu.
 
80
Robert Hrubý posílal další centr do vápna, po kterém se marně natahoval Erik Prekop. Balon nezasáhl, a tak si ho sebral Matej Rakovan.
 
79
Bohemians zavřeli soupeře k jeho vápnu. O centr se pokusil Jan Kovařík, ale ve vzduchu byl úspěšný Dominik Simerský. Domácí celek pokračuje ale v kombinaci, což dostává fanoušky do varu.
 
Dnešní utkání sleduje 5412 diváků.
 
77
Po posledním střídání to vypadá, že trenér Jaroslav Veselý mění rozestavení svého týmu. Uvidíme, zda to povede ke střelené brance.