konec FK Dukla Praha – 1. SK Prostějov
4:1
(3:0)
Komentuje: Matěj Vybíral
 
84
Dukla právě vstřelila branku! Nedáš-dostaneš! Po šanci Prostějova je tu čtvrtá trefa Dukly. První rána byla ještě sražená, ale míč se vrátil na malém vápno k osamocenému ŠTĚPÁNU ŠEBRLEMU, který měl před sebou poloprázdnou bránu. S tímhle by nic neudělal ani Neuer...
 
75
Prostějov právě vstřelil branku!
Balon si vzal ROBERT BARTOLOMEU a penaltového puntíku ho poslal doprostřed brány, zatímco Šťovíček skákal ke své pravé tyčce. Prostějov snižuje.
 
45+1
Dukla právě vstřelila branku!
Pražané střílí těsně před koncem poločasu třetí trefu! Moulisův centr levačkou z pravé strany se šikovně kroutil do vápna, na míč si naběhl DANIEL KRCH a jemnou hlavičkou ho protečoval na zadní tyč. Vejmola bez šance.
 
38
Dukla právě vstřelila branku!
Domácí střílí druhý gól! Nenápadná akce, tečovaná přihrávka skončila v šestnáctce u DAVIDA KOZLA, který prožívá parádní zápas. Z nějakých deseti metrů levačkou propálil Vejmolu, jenž si na míč sáhl, ale vytěsnit ho nedokázal.
 
5
Dukla právě vstřelila branku!
Z první šance Pražané hned udeřili! Po faulu rozehrávala Dukla standardku nakrátko, po níž přišel centr z levé strany. Míč se dostal do vápna k DAVIDU KOZLOVI, který měl dostatek času na zpracování a skákavou střelou poté zamířil k levé tyči. Vejmola se natahoval marně.