konec FC Sellier & Bellot Vlašim – MFK Vyškov
0:1
(0:0)
Komentuje: Ondřej Jícha
 
90+1
Branková konstrukce zazněla i na druhé straně. Vintr pelášil po straně a třelu poslal přímo do tyče.
 
90
A málem se tak stalo. Horský dostal přihrávku na druhou vlnou a z první trefil břevno. V ochozech jen nevěřícně dávají ruce za hlavu.
 
89
Toure odmítl být hrdinou. Na prostor penalty dostal krásnou přihrávku, ale k překvapení všech vůbec netrefil bránu. Naděje Vlašimi alespoň na remízu tak žije.
 
85
Kanakimana rozběhal své rychlé nohy a domácí hráči ho jen marně stíhali. Nakonec z toho byla střela, která zamířila nad břevno.
 
83
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
ze hřiště odchází John Solomon, přichází Antonín Svoboda.

Střídání v týmu MFK Vyškov:
ze hřiště odchází Fahad Bayo, přichází Filip Štěpánek.
 
78
Ve Vlašimi mohlo být definitivně rozhodnuto" Bayo se dostal do ideální šance, ale v ní ztroskotal a poslal míč daleko nad.
 
73
Střídání v týmu MFK Vyškov:
ze hřiště odchází Alexis Alégué Elandi, přichází Fandje Djibril Touré.
 
69
Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
ze hřiště odchází Lukáš Musil, přichází Chisom Onije.
 
66
MFK Vyškov právě vstřelil branku! Hosté otevírají skóre. Halinský propadl na levé straně a Elandi šel sám. Krosovou přihrávkou po zemi našel FAHADA BAYA, který dotlačil míč do brány a zařídil svému týmu vedení.
 
61
Vintr zezadu poslal k zemi Suchana. Jeho zákrok si říkal o žlutou kartu, ale nakonec jí uviděl až za následné slovní protesty.
 
59
Krásná akce i na straně Vyškova. Elandi dostal nádhernou přihrávku za obranu. Po zemi prostřelil Vágnera. Toho na poslednmí chvíli zachránila jeho obrana. Roh se ale nekoná, neboť byl odmáván ofsajd.
 
57
Žlutá karta pro tým FC Sellier & Bellot Vlašim (Lukáš Musil).
 
56
Sympatická akce Vlašimi. K přateženému centru Musila z pravé strany se dostal Heppner, nicméně jeho nadějnou stranu vyrazil nakonec Solomon a na branku se tak dál čeká.
 
52
Elandi vidí za hru rukou ve vápně žlutou kartu.
 
40
Žlutá karta pro tým FC Sellier & Bellot Vlašim (Filip Horský).
 
34
Mafwenta přišlápl při souboji Suchana a jelikož se jednalo o několikátý podobný zákrok v rychlém sledu, vidí jako první hráč zápasu žlutou kartu.
 
33
Střídání v týmu MFK Vyškov:
ze hřiště odchází Barnabáš Lacík, přichází Ondřej Vintr.
 
10
Solomon se krásně uvolnil a dostal se až na hranici malého vápna. Z ní ale trestuhodně poslal míč vysoko nad. Kinský mohl zůstat v klidu, ale první nebezpečí má Vyškov za sebou .