konec MFK Vyškov – FK Příbram
2:2
(2:0)
Komentuje: Denisa Józsová
 
89
Příbram právě vstřelila branku! Při první brance se DANIEL FIŠL radovat nemohl, jelikož byla vlastní... Nyní je to ale do správné brány! Fišl si totiž vzal na starosti penaltu, kterou proměnil naprosto suverénním způsobem střelou k tyči.
 
83
Příbram právě vstřelila branku! A pozor, nakonec tu budeme mít ještě drama! Václav Dudl posunul míč na JAKUBA ZERONIKA, který je dnes nejlepším hráčem hostí. Zeronik to následně vzal na sebe a po zemi se trefil přesně k tyči!
 
22
MFK Vyškov právě vstřelil branku! A s hosty to začíná vypadat špatně, naopak domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Alexis Alégué Elandi se sice ještě ke střele nedostal, jenže u odraženého míče ve vápně byl jako první GOLDEN MAFWENTA, jenž sice netrefil balón ideálně, přesto končí v síti. Mafwenta se navíc prosazuje v dresu Vyškova poprvé.
 
16
MFK Vyškov právě vstřelil branku! V šestnácté minutě jsme se dočkali první branky, která bude rozhodně zapsána jako vlastní! Alexis Alégué Elandi dostal prudkou přihrávku do vápna a střílet opět nemohl. Tak poslal prudký přízemní pas před branku, kde si míč srazil do vlastní sítě DANIEL FIŠL. Obrovská smůla pro beka hostí.